Bestill bøkene mine her!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Bestill bøkene mine her!

Nå er det skikkelig tid for baking igjen! Har du lyst til å bestille en signert bakebok fra meg? Da kan du bestille den her!

Klikk deg inn her for å se smakebiter fra boken!

Håper at du blir så inspirert til å bake at du bestiller boken allerede i dag!

På baksiden av boken står følgende tekst (dette er skikkelig selvskryt – men det er redaktøren min som har skrevet akkurat dette, altå):

“I denne boka finner du oppskrifer på bakverk som smelter i munnen og som sprer verdens beste duft i huset. Prøv for eksempel de klassiske godsakene skolebrød og prinsessekake, eller nydelig kaffefølge som kringle og babka med sjokolade- og mandelfyll. Til middag eller vennelag kan du lage italiensk pizza med boblende mozzarella, eller varte opp med herlig urtebrød med cherrytomater og lekkert hvitløksbrød som tilbehør. 

Forfatteren forklarer grundig hvordan du blander, elter, hever og steker slik at du får den aller beste og luftigste baksten. Trinn for trinn-bilder viser fremgangsmåte for boller og brød du kan imponere gjestene dine med – for eksempel lubne kardemommeknuter med melisdryss og fin fletteloff. Boka inneholder i tillegg utstyrsliste, omregnings- ogporsjonstabeller og grunnoppskrifter som du selv kan variere akkuat slik du vil.”

Ønsker du at jeg skal skrive en personlig hilsen til deg, skriver du det inn i når du handler i NETTBUTIKKEN!

8 kommentarer til “Bestill bøkene mine her!”

  1. Sitter med den nyeste boka di. Den er kjempelekker og jeg gleder meg til å prøve oppskriftene. Ser du har oppskrift på “purker” fra Halden. Enkelte steder på Sørlandet, bl.a. i Grimstad, betyr purker skolebrød, eller “porker” som de sier her. Tenkte det kunne være artig å vite.
    Hilsen Siv Holt, en utflytta raksting som nå bor i Kristiansand

    • Hei Siv! Håper du får masse glede av boken! Ja, jeg vet det at skoleboller på Sørlandet kalles purker. Veldig merkelig betegnelse på søt gjærbakst – samme om det er Haldens purker eller Sørlandets skoleboller 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon