Sushi fra Lofoten!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Sushi fra Lofoten!

Ja, ja. Da er det offisielt – sushien har nå endret opprinnelsesste, så nå er det Lofoten som gjelder! Ikke helt kanskje, men Lofoten – altså produsenten som vi kjenner fra mange gode fiskeprodukter – kommer nå med et utvalg sushiprodukter som gjør at vi enkelt og greit kan lage sushi hjemme.

I tillegg til å komme med laksefileter i sushikvalitet, kommer de med en ferdiglagd sushiris som bare skal varmes opp i mikroen. Litt skeptisk, siser du? Ja, det var jeg også – men den var faktisk både god i smak og god å jobbe med.

I går var vi noen bloggere som møttes for å smake og lære mer om sushiens hemmeligheter.

Øyvind Hjelle

Litt av en velkomst fra superkokkk Øyvind Hjelle. Han har samarbeidet med Lofoten i flere år og har vært med på utviklingen av mange av produktene deres.

Sushi fra Lofoten!

Lofoten vant jo akkurat reklamekonkurransen Gullfisken på TV2, hvor denne torsken har spilt en stor rolle. Jeg måtte jo holde jeg også!

Sushi fra Lofoten!

Sushi fra Lofoten!

Sushilaksen kommer i små pakker, beregnet til 20 sushibiter.

Sushi fra Lofoten! Sushi fra Lofoten!

Sushirisen kommer i forpakninger som du bare setter i mikroen i 90 sekunder eller i en kjele med kokende vann i noen minutter.

Det er viktig å huske å helle over riseddik blandet med salt og sukker i den ferdigvarmede risen.

Sushi fra Lofoten!

Det enkle er veldig gjerne det beste!

Sushi fra Lofoten!

Øyvind lagde også noen versjoner med både and og foie gras og kjøtt og hvalbiff. Istedenfor vanlig riseddik, hadde han her kokt inn rødvin og blandet med rødvinseddik slik at sushirisen ble rød.

Jeg spiste meg skikkelig god og mett. Ble du inspirert, finner du oppskrift på hvordan du kan lage sushien hjemme hos deg selv her.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon