Den beste juicen

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Den beste juicen

Det er med juice som det er med jordbær – smaken er definitivt best når reiseveien har vært kort. Det er få ting som kan måle seg med smaken av jordbær som blir plukket og spist i samme åndedrett. Og sånn er det jammen meg med juicen også.

Nå kan jo ikke vi her hjemme akkurat gå å plukke appelsiner i hagen til vår juice, men kommer du over et appelsintre med modne appelsiner på, hvis du er på en ferietur, må du bare plukke med deg noen!

Den beste juicen

Vi har akkurat vært på besøk hos venner i Spania, og de har flere appelsintrær i hagen som var fulle av supergode, perfekt modne, appelsiner.

Den beste juicen

Den beste juicen

Appelsinene vi får kjøpt i butikken her hjemme nå, er også kjempegode, så mulighetene er gode for å lage sin egen appelsinjuice. Har du en juicepresse, bruker du du den. Ettersom appelsin er så saftig, kommer du imidlertid lagt med en god gammeldags juicepresser også.

Den beste juicen

En god start på dagen!

 

2 kommentarer til “Den beste juicen”

 1. Hei, jeg har akkurat oppdaget bloggen din ved en tilfeldighet og jeg bare må si jeg gleder meg til fortsettelsen!
  Mye inspirasjon til matbordet.
  Bruker du fortsatt Wilfa når du juicer? Og hvis ja, er du fornøyd?

  • Hei Vibeke!
   Så hyggelig at du liker bloggen!
   Jeg har fremdeles Wilfa-juiceren. Jeg juicer ikke så veldig mye med den. Den fungerer veldig bra, men jeg liker egentlig bedre å spise både frukten og grønnsakene enn å drikke dem som juice. Men, når jeg først juicer, bruker jeg den bestandig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon