Se etter disse boksene neste gang du er i butikken!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Se etter disse boksene neste gang du er i butikken!

Se etter disse boksene neste gang du er i butikken!

Nå har Twinings nemlig kommet med noen herlige nyheter! Og jeg elsker dem! De heter Cold Infuse og er rett og slett kaldbrygget te! Du bare har teposen i en drikkeflaske, heller på kaldt vann,lar det stå å trekke noen minutter før du rister en gang eller to,  så er det klart til å nytes! Jeg liker godt å lage større mugger med den kaldbryggede teen også, å ha stående i kjøleskapet, og da rører jeg bare rundt med en skje noen ganger istedenfor å riste. Én tepose er beregnet til 5 dl vann.

Det er bare rene, naturlige ingredienser i teen! Og jeg liker veldig godt at det ikke er veldig sterk smak av teen. Den er litt behagelig tilbakelent – hvis det er mulig å si om en smak 🙂

Den er ikke tilsatt sukker eller søtstoff! Råvarene er bare varmebehandlet på en sånn måte at de er trygge å bruke i kald drikke!

Er du flink til å drikke mye vann i løpet av dagen? Jeg er egentlig ganske flink til det, men innimellom kjenner jeg at jeg må ha drikke med litt smak – og det er akkurat da denne kaldbryggede teen kan gjøre sitt inntog! Perfekt, spør du meg.

Bruker du å ha med deg drikkeflaske på tur? Legg i en pose med favorittsmaken din, så har du deilig smakssatt vann i løpet av dagen! Jeg liker også å fylle noen mugger å ha stående i kjøleskapet, så er det bare å forsyne seg når man er tørst. Teposen bør ikke ligge i vannet i mer enn 8 timer.

Du får kjøpt teene hos Kiwi, Meny, Spar, Joker og Bunnpris.

Disse smakene finnes i butikkene!

Vannmelon, jordbær og mint

Sitron, appelsin og ingefær

Solbær og blåbær

Pasjonsfrukt, manog og blodappelsin

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Twinings og Haugen-Gruppen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon