Ikke vet jeg om denne coctailen har noe som helst med 70-tallshiten Paloma Blanca å gjøre, men jeg får melodien i hodet med en gang jeg sier navnet! Er du gammel nok til å huske den? Jeg husker bestemoren til venninnen min hadde den – i norsk versjon – på LP-plate! Vi spilte den bestandig da vi var der, og sang med for full hals! Ha ha ha!

Paloma er en mexicansk tequilabasert coctail og jeg har faktisk lest at det blir drukket mer paloma i Mexico enn den mer kjente margaritaen.

LES MER! Her kommer fisketacoen – og margaritaen – fra.

Paloma

til 1 drink

4 cl tequila
2 cl limejuice
1 cl agavesirup
grapefruit soda, her bruker jeg Thomas Henry Pink grapefruktsoda
isbiter
1 skive grapefrukt

Ha tequila, limejuice og agavesirupen i et høyt, smalt glass og rør det lett sammen. Fyll opp glasset med isbiter før du fyller det opp med Pink grapefruktsoda.

Pynt med en skive grapefrukt.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    • Hei Ole! Thomas Henry får du kjøpt på Vinmonopoet. Agavesirupen får du kjøpt i store dagligvarebutikker. Du kan bruke en sukkerlake istedenfor den også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *