Det må mye mat og snacks til for å holde energinivået på topp under den lange Grand Prix-sendingen i kveld! Her er det bare å bunkre opp godsakene og sette seg godt til rette!

Jeg har satt sammen mange småretter som du kan lage hver for seg eller lage et festbord med tapas. Og så måtte jeg ha med wienerbrød 🙂

Grand Prix-fest

 

Wienerbrød

Er det fest i Wien, så er det fest i Wien! Og da er vel ingenting mer naturlig enn å spise wienerbrød! Det tar litt tid å lage dem, men jeg kjenner ingen som noen gang har angret på den jobben de la ned, når baksten er ferdig!

Grand Prix-fest

 

Grillet asparges med reker og majones

Aspargesen er i sesong, så nå er det bare å hive innpå. Her griller jeg dem og serverer dem sammen med ferske reker og en hjemmelagd majones. Veldig godt, rett og slett. Lager du en treretters middag, passer dette perfekt som forrett, og det passer perfekt til et bord fult av ulik småmat.

Grand Prix-fest

 

 

Røkt laks med sardiner og grillet paprika

Denne tapasen har jeg servert til veldig mange forskjellige mennesker, og en del er ganske skeptisk til sardiner før de smaker. Men det må jeg si: de aller, aller fleste skifter mening når du får smakt. Sardinene og den røkte laksen utgjør nemlig en perfekt kombinasjon!

Grand Prix-fest

 

Kyllingruller med bacon og soltørkede tomater

Dette er snadder, snadder, snadder!

Grand Prix-fest

 

Baconsurrede dadler

Disse slår aldri feil! Finner du ikke dadler i butikken, bruker du svisker istedenfor.

Grand Prix-fest

 

Kyllingbiter med bacon og salvie

Kombinasjonen av kylling og bacon er bestandig et sikkerstikk!

Grand Prix-fest

 

Sangria

Med en stor mugge sangria til denne gode maten, er du klar for en forrykende kveld!

Grand Prix-fest

God fest!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *