Ukemeny for uke 39

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 39

En riktig så hektisk og moro uke er nesten ferdig. Denne uken har det vært to dager med filming i matverkstedet mitt, jeg har styrt Snapchat-kontoen til ICA Norge og jeg har lagd ferdig massevis av blogginnlegg. I kveld setter jeg meg nemlig på flyet til Los Angeles! Der skal jeg spise amerikansk mat, gå på matmarkeder og virkelig snuse inn den amerikanske atmosfæren de neste to ukene! Jeg gleder meg som en unge!

Det blir amerikansk burger og én av de mest amerikanske kakene jeg kan tenke meg – brownie – her på bloggen denne uken også. Så kan du snuse litt på det amerikanske du også! Det kommer nok oppdateringer både her på bloggen og på Facebook og Instagram mens jeg er på tur, så vil du følge med på den amerikanske matfronten, er det bare å følge med!

Jeg ønsker deg en riktig så fin uke, og husk; Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 39

 

Mandag 21. september – Kjapp hverdagspasta

Denne middagen tar ikke lenger tid å lage enn den tiden det tar å koke spagettien.

Ukemeny for uke 39

 

Tirsdag 22. september – Thailandsk fiskesuppe

Denne suppen tenker jeg på som en ypperlig hverdagssuppe. Det betyr at du virkelig ikke må følge oppskriften til punkt og prikke.

Ukemeny for uke 39

 

Onsdag 23. september – Indisk kyllingkarri

Massevis av godsmak i denne indiske kyllingretten!

Ukemeny for uke 39

 

Torsdag 24. september – Fiskesandwich

Det er litt café-feeling over denne middagen, og det tror jeg blir riktig så bra på en torsdag! I denne oppskriften bruker jeg rødspette, men du må gjerne bruke både torsk, sei, laks eller ørret i den også!

Ukemeny for uke 39

 

Fredag 25. september – Amerikansk hamburger med coleslaw

La for all del ikke det at det ikke er grillvær stå i veien for å lage denne kjempegode burgeren! Det fungerer aldeles utmerket å bruke stekepannen også!

Ukemeny for uke 39

 

Lørdag 26. september – Kjempegod bacalao

Hver gang jeg spiser bacalao tar jeg meg i å tenke at det er alt for lenge siden sist! Bacalao er rett veldig godt! Litt annerledes i smaken enn mye av det andre jeg spiser. Og det er nettopp det som gjør bacalaoen så fortryllende å spise.

Ukemeny for uke 39

 

Søndag 27. september – Biffsnadder og bérnaisesaus

Når alt kommer til alt, er det ikke mye som slår saftig biffsnadder med hjemmelagd bérnaisesaus. Det er og blir skikkelig snaddermat!

Ukemeny for uke 39

 

Ukens kake – Min aller første brownie

Dette var den første brownien jeg smakte i mitt liv – og jeg ble hektet fra første sekund!

Ukemeny for uke 39

 

Ukens deilige gjærbakst – Deilige pizzasnurrer

Så gode å spise når de er helt nystekte, og så utrolig deilige å finne fram fra fryseren når du har lyst på noe godt!

Ukemeny for uke 39

God uke til deg!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon