Canter’s Deli i Los Angeles

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Canter’s Deli i Los Angeles

Los Angeles er virkelig full av ulike landemerker med Hollywood-skiltet og badevaktstårnene langs hele strandlinjen som kanskje de to aller største kjendisene. Men byen har også sine landemerker når det kommer til mat! Her florerer det virkelig av gode og spennende spisesteder.

Et av de skikkelig gode og gamle stedene er Canter’s Deli som holder til i Fairfax. Helt siden 1931 har de servert sine kunder frokost, lunsj, middag og bakevarer 24 timer i døgnet. (De hadde nok kanskje ikke åpent 24 timer i døgnet i 1931).

Canter’s er veldig kjent for sin pastrami, sine nystekte brød og for å være et sted både mannen i gata og de store stjernene. Listen over kjendiser som stikker innom er nærmest endeløs. På hjemmesiden sin skriver de at stjernene gjerne kommer innom midt på natten for å spise litt nattmat for seg selv. Til og med president Obama stikker innom når han er i byen.

Vi tok et aldri så lite raid i kakedisken!

Canter's Deli i Los Angeles

Black and Whites.

Canter's Deli i Los Angeles

Russisk eplekake.

Canter's Deli i Los Angeles

Vaniljemuffins med sjokoladeglasur. Jeg kjøpte dessuten med en svær brioche, som jeg skal lage supergode arme riddere av til frokost i morgen – følg med for oppskriften kommer på bloggen.

 

Alle bildene er tatt av Øystein, mannen min, som driver Kafemagainet! Klikk deg gjerne inn å ta en titt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon