Ukemeny for uke 35

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 35

Det er så utrolig moro å se at så mange av dere bruker ukemenyene mine. De er så godt besøkt for tiden! Tusen takk til dere!

Vi får spise litt god mat den uken som kommer også! Ikke sant? Jeg satser på en salig blanding av rødt kjøtt, fisk, kylling, vegetar og noe søtt i tillegg. Høres ikke det bra ut!

Jeg håper du får en riktig god uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

Følg meg gjerne på Snapchat, så får du se litt mer av livet bak bildene! Du finner meg som frutimian 🙂

 

Mandag 29. august – Grønnsakssuppe med italienske aner

En herlig blanding av norske rotgrønnsaker og italienske bønner og hermetiske tomater. Blir skikkelig godt! Det må jeg få si. om du ikke følger ukemenyen slavisk, kan du lage dobbel porsjon, så har du i morgen også.  Etter endt måltid, sett kasserollen i oppvaskkummen med kaldt vann og rør rundt noen ganger slik at suppen blir raskt nedkjølt.

gronnsakssuppe-ferdig-1

 

Tirsdag 30. august – Laksemiddagen som hele familien elsker

Jeg simpelthen elsker det når jeg kan smelle sammen en supergod – og supersunn – middag, som hele familien elsker på mindre enn halvtimen! Gjør ikke du også? Jeg vet ikke om smelle sammen er det mest betegnende uttrykket, men det føles jo innimellom litt sånn når det skal gå kjapt mellom det ene og det andre slaget.

fiskemiddag-pa-20-minutter

 

Onsdag 31. august – Kyllinggryte med gul couscous

Denne kyllinggryten tilhører den herlige kategorien: «passer til alt». Den er rask nok til å bli lagd på ganske så normale hverdager og staselig nok til fint å bli servert på en helgekveld! Elsker sånn mat! Og det vet jeg at mange av dere gjør også, så da håper jeg denne også vil falle i smak.

kylling-curry-med-couscous

 

Torsdag 1. september – Pølser, tomater og bønner i langpanne

Elsker mat som dette!

italienske-grove-polser

 

Fredag 2. september – Meksikansk gryte

Mexikansk gryte er jo en skikkelig god, gammel slager, som jeg husker jeg var overlykkelig over å få servert i barndommen. Jeg har tidligere hatt en mexikansk gryte med godt grytekjøtt her på bloggen. Den må du gjerne prøve deg på den også! Dagens variant er litt mer hverdagsvariant – men som veldig gjerne også kan spises i helgen!

meksikansk-gryte-uten-pose

 

Lørdag 3. september – Lekker laks med aprikos- og tomatsaus

Det er ikke så ofte jeg kommer med sånne pent danderte middagsserveringer her på bloggen, men jeg tenkte at det passet perfekt med litt lekker laks på første lørdagen i september.

Denne sausen er aldeles smashing å servere både sammen med denne laksen og til disse blåmuggostfylte butterdeigstrekantene!

laks-med-sot-tomatsaus-2

 

Søndag 4. september – Fårikål med en liten vri

Duften av fårikål er duften av høst! Det må man kunne si. Og nå er det, uten tvil, høst her utenfor kjøkkenet mitt. Selv om jeg veldig gjerne skulle hatt sommer mye lenger, kan jeg glede meg over alt det gode høsten har å by på.

farikal-med-bacon-og-tomat

 

Ukens kake – Vaniljekake med melkesjokoladeglasur

Dette er en skikkelig crowd pleaser. Både små og store bruker å ta for seg når denne kaken setters på bordet!

vaniljekake-med-melkesjokoladeglasur

 

Ukens gjærbakst – Frokostknuter med havregryn

Å bake gjærbakst er én av mine beste rekreasjonsmåter. Elsker det! Disse frokostknutene kan selvfølgelig spises hele døgnet 😉

frokostknuter-med-havregryn

 

God uke til deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon