Fiskeriministeren, Salma og meg!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Fiskeriministeren, Salma og meg!

Når fiskeriminister Per Sandberg i barndommen ble invitert på sildesuppe hos nabokona, brukte han å ta med sine 6 søsken og flykte til skogs! Her gjaldt det å komme seg lengst mulig unna. Utenom sildesuppen, har han bare gode fiskeminner fra barndommen! Det var iallfall det han sa da han i dag åpnet Salmas pop-up restaurant like ved stortinget i Oslo.

Det er disse dårlige fiskeminnene vi voksne har fra barndommen, Salma har tenkt å komme til livs. De mener det er en myte at barn ikke liker fisk, og at den største hindringen for flere fiskemiddager rundt om i de norske hjem, er foreldrene. Deres dårlige minner setter en stopper.

_DSC0120

Salma feirer 10 år i år, og setter i gang med feiringen ved å la barna ta over showet. Alle rettene som blir servert i restauranten er godkjent av barn! Les mer om pop-up restauranten her!

Om du ikke er i Oslo sentrum den kommende uka, og dermed ikke har mulighet til å stikke innom for å smake, kan du jo lage alle rettene hjemme på ditt eget kjøkken.

Du finner alle oppskriftene her!

_DSC0056

Salmatartar på nachochips med lime og chili – dette var min største favoritt i dag! Skal lages, garantert!

_DSC0017

Lakserull

_DSC0063

Salmasashimi. Salma vet at mange barn elsker rå fisk, så her er det bare å prøve seg fram, folkens!

_DSC0064

Salmapizza

_DSC0071

Salmaburger. Den var skikkelig saftig og god! Vet den vil være en innertier her hjemme!

_DSC0096

Jeg tok med meg min venninne, Kristin, og vi koste oss skikkelig.

Restauranten er også et lite spark mot vanlige restauranter, som veldig ofte tilbyr riktig så dårlige barnemenyer.

_DSC0040

Kokkene.

_DSC0021

_DSC0007

_DSC0004

Jeg må jo si at fiskeriministeren var særdeles engasjert da han åpnet restauranten. Sier han spiser fisk til middag 7 dager i uken. Det må jo være en fiskeriminister verdi. Måtte jo ta en selfie – se det øverste bildet! Hans fiskefavoritt er fiskeposer hvor du  plasserer fisk og tilbehør på aluminiumsfolie og bretter sammen til en pose, putter i stekeovnen og får ut fiks ferdig middag. Her er en av mine fiskeposefavoritter!

Jeg har flere oppskrifter her på bloggen hvor jeg bruker Salma. Her kan du klikke deg inn til en herlig middag med lakseterninger med couscous og yoghurtdressing, og her finner du oppskrift på innbakt laks med asparges.

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Salma. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon