Vanligvis er det jo ukemenyer jeg kommer med forslag på her på bloggen – og det har jeg ikke tenkt å slutte med – men tenkte at det kunne være fint med noen deilige, og litt mer luksuriøse, mattips til helgen. Så her kommer forslag til både en forrett, en hovedrett og en herlig dessert!

 

Forrett – Røkt laks med pepperrotkrem og surkål

Å det er så utrolig gode smaker sammen i denne forretten! Den blir aller best om du koker surkålen din selv – noe som er veldig enkelt – men den funker med ferdigkjøpt også.

rokt-laks-med-surkal

 

Honningglasert lammecarré

Lammecarré er utrolig lekker og smakfull mat! Elsker det! Husk bare at du ikke oversteker kjøttet. De er definitivt saftigst og best når de fremdeles er rosa inni. Og vil du ha dem helt rød inni, går du for det!

lammecarre

 

Dessert – Creme brulee

Det er aldri feil å avslutte et deilig måltid med en god porsjon creme brulee! Den skal gjerne lages ferdig dagen før, sånn at det er bare å lage karamell-lokket like før servering.

creme-brulee-2

Riktig god helg til deg!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *