Deilig morsdag!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Deilig morsdag!

Nå har jeg trukket en vinner i konkurransen. Og den heldige vinneren er Elisabeth Hestholm! Hun ønsket seg chilikakao på morsdagen, så det håper eg du fikk, Elisabeth!

———————————————-

Å i morgen skal vi kose oss, damer! Bare bli vartet opp og satt kjempestor pris på hele dagen! Fra vi blir servert frokost på sengen til vi trette og mette kryper ned i dynen igjen en gang utpå kveldingen.

Dette ønsker jeg med til morsdagen i morgen! Hva ønsker du deg? Alle som skriver ned sitt ønske i kommentarfeltet nederst i blogginnlegget, er med i trekningen av disse fire mørkeblå linserviettene. Vinneren trekkes søndag kveld klokken 21.00!

Deilig morsdag!

Dette ønsker jeg meg!

Perfekt kokte egg til frokost!

Jeg liker mine egg kokt akkurat til at eggehviten har stivnet, men plommen fremdeles er flytende. Hvordan liker du dine? Her får du de fremgangsmåtene du trenger.

Deilig morsdag!

 

Nudelsalat med agurk og koriander til lunsj

Jeg ønsker meg en lett og frisk salat til lunsj. Med nudler, fersk ingefær, chili og koriander. Nam!

Deilig morsdag!

 

Pannestekt torsk med bacon og ertepuré til middag

Nå er torskesesongen over oss for fullt, og da spiser jeg gledelig torsk eller skrei til middag på morsdagen!

Deilig morsdag!

 

Sukesskake med gulkrem til ettermiddagskaffen

Er det noen andre i familien som er klare for å ta seg av kakebakingen? Da kan de jo prøve seg på denne suksessen!

Deilig morsdag!

 

Nystekte horn med ost og skinke til kveldsmat

Om det fremdeles er tid igjen og plass i magen, tar jeg gjerne et nystekt horn, eller to, med ost og skinke i, til kveldsmat.

Deilig morsdag!

God morsdag!

 

 

10 kommentarer til “Deilig morsdag!”

  1. Jeg ønsker å føle meg elsket. Og at jeg våkner i bedre form enn når jeg nå snart sovner, slik at jeg også kan gjøre noe fint for kjæresten min. Hvis jeg kan ønske meg noe større, ønsker jeg meg et Norge og verden (med regjering i spissen) som handler i tråd med «vær/gjør mot andre som du vil andre skal være/gjøre mot deg selv».
    I tillegg til god mat (blir rein på oss), kunne jeg ha tenkt meg en dag på The Well, men det er kanskje bare drøm og feberfantasier … ønsker alle en varm og kjærlighetsfylt dag i morgen. Og de nudlene … NAM! Takk for finfin blogg og inspirasjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon