Ti på topp gjærbakst i 2020

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ti på topp gjærbakst i 2020

Dere er glade i å bake gjærbakst, folkens! For også i 2020 var det massvis av deilig gjærbakst blant de mest besøkte oppskriftene på bloggen! Jeg har med verdens beste havrekjeks i denne oversikten også, selv om de ikke inneholder gjær. Men, tenkte at de passer ganske så godt inn i denne oversikten allikevel.

Surdeigsstarteren fikk sin renesanse i 2020, og det er jo morsomt. Jeg er full av beundring for de som baker superlekre – og gode – surdeigsbrød!

Vil du at det skal gå mye fortere å bake gjærbaksten, kan du prøve deg på den mest populære gjærbakstoppskriften – nemlig den kjappe, enkle og kjempegode loffen, som du finner link til rett under her!

 

# 1 – KJAPP, ENKEL OG KJEMPEGOD LOFF

Om du ikke har all mulig erfaring med gjærbakst, er denne loffen kjempefin å starte med. Denne deigen med vanlig fint hvetemel, er  fin å jobbe med, og det er forholdsvis enkelt å få et skikkelig godt restultat!

 

# 2 – SÅNN TINER DU GJÆRBAKST

Og når vi baker mye, er det også mye gjærbakst som havner i fryseren! Når du tiner den riktig, er det ikke mye som skiller smaken fra den helt nybakte!

 

# 3 – SURDEIGSSTARTER

Med koronanedstengning av landet, kom også trangen til å bake sine egne brød – og gjerne bake dem med surdeig! Du trenger heldigvis ikke å være i karantene for å glede deg over surdeigsbaksten!

 

# 4 – FERDIGE RUNDSTYKKER TIL FROKOST

Det er skikkelig luksus å ha nystekte rundstykker til helgefrokostene, og med denne bakemåten, fikser du det lett som en plett – uten å måtte stå opp i otta!

 

# 5 – DEN BESTE FOCACCIAEN

Jeg elsker en god focaccia! Luftig, smakfull og stekt akkurat passe lenge, og på høy nok varme, til at du får en sprø skorpe på toppen. Er du enig med meg?

Focaccia er et veldig takknemlig brød å bake, for det krever ikke mye jobb og det er ganske enkelt å få et bra resultat. I teksten til oppskriften kommer jeg med noen tips til hvordan du lykkes for å få den aller beste focacciaen!

 

# 6 – HVITLØKBRØD

Å jeg elsker disse hvitløkbrødene! Og det vet jeg at det er mange av dere som gjør også, så om du ennå ikke har prøvd deg på dem, er oppfordringen herved gitt!

 

# 7 – DE BESTE HAVREKJEKSENE

Disse havrekjeksene er en sann nytelse både å lage og å spise!

 

# 8 – LANGPANNEBRØD MED HAVREGRYN

Jeg er uhyrlig svak for brød som smaker kjempegodt og som nesten ikke krever jobb fra min side! Har du samme svakhet? Da er dette brødet helt perfekt å bake!

 

# 9 – VERDENS BESTE BOLLER

Helt varme, nystekte hveteboller! Er ikke mye som er bedre enn det!

 

# 10 – SAFTIG GROVBRØD

Saftig, hjemmebakt brød er bestandig en sikker vinner.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon