Koldtbord

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Koldtbord

Å, det er så utrolig mye godt man kan sette på et koldtbord! Her er det i grunn bare å sette opp en liste over det man liker, og så ta utgangspunkt i det.

Klikk deg inn her for å se hvordan du beregner hvor mye mat du skal lage til koldtbordet!

Her kommer noen tips til hva du gjerne kan servere når du planlegger koldtbord!

 

Roastbiff

Roastbiffen kan du gjerne gjøre klar en dag eller to i forkant av selskapet. Bare la den ligge godt innpakket i kjøleskapet til festdagen.

Dryss gjerne noen ruccolablader eller noen krydderurtblader over og rundt kjøttet ved servering, så ser fatet enda finere ut.

 

Skalldyrkabaret

Kabaret er veldig retro, men ettersom det jo faktisk smaker så godt som det gjør, synes jeg at det fortjener sin plass på koldtbordet!

 

Røkt laks med asparges og sukkererter

Røkt laks bruker å være veldig populært på koldtbordet. Her serverer jeg den salte fisken sammen med asparges og sukkererter. Nam!

 

Hjemmelaget rekesalat

Lag små porsjonsskåler av rekesalaten eller fyll en stor form, så kan folk forsyne seg med akkurat så mye som de selv ønsker.

 

Potet- og aspargessalat

Det er masse gode smaker i denne salaten hvor jeg bruker grov sennep og gresk yoghurt som dressingbase.

Potetsalaten kan lages dagen i forveien. Oppbevar da baconet for seg selv og dryss det over ved servering slik at det holder seg sprøtt.

 

Kyllingruller i butterdeig

Disse kyllingrullene er herlig småmat som kan serveres som snacks alene, på et koldtbord eller et tapasbord. De er enkle å lage og de kan serveres både varme og kalde.

 

Waldorfsalat

Waldorfsalaten passer til det aller meste og er helt perfekt å ha på et koldtbord!

 

Remulade

En felles remulade som du kan bruke både til kjøttet og fisken er fint å ha på koldtbordet. Denne er enkel og kjapp å lage, og den smaker godt!

 

Eltefritt brød

Det trengs godt brød av et eller annet slag på koldtbordet, synes jeg. Dette eltefrie brødet både ser flott ut og smaker skikkelig godt!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon