Sånn kan du få restaurantmiddag hjemme på NYTTÅRSAFTEN!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Sånn kan du få restaurantmiddag hjemme på NYTTÅRSAFTEN!

Har du lyst på en festaften uten å bruke hele dagen på kjøkkenet først? Eller savner du å kunne gå på resturant å kose deg med deilig mat servert på lekre tallerkener? Da kommer det et fint tips til deg her!

Nå har jeg nemlig testet ut nyttårsmenyen til KREATIV CATERING og dette synes jeg er en genial idé. Forretningsidéen til Kreativ Catering er restaurantmat på døra, så her får du en matkasse med ferdig preppede råvarer – på samme måte som et restaurantkjøkken prepper maten klar for kveldens servering. Det eneste du trenger å gjøre før serveringen, er å følge de lette anvisningene som følger med. Det er ca. en halvtimes arbeid tilsammen for en servering til 4 personer.

Synes du det er litt merkelig at jeg, som jo lever av å inspirere andre til å lage sin egen mat, reklamerer for dette? Her tenker jeg det er god plass til begge deler. Ja, til å lage herlig mat fra bunnen selv, og ja, til å få ferdig preppet luksusmat og ha festmåltid!

Kreativ catering er en gjeng med skikkelig flinke kokker, og det var tidligere norgesmester i kokkekunst, Tommy Østhagen, som startet bedriften allerede i 2003.

Nyttårsmiddagen er en treretters middag bestående av lettbakt ørret til forrett, kalveentrecôte til hovedrett og panna cotta til dessert. De har selvfølgelig også supre alternativer for dem som ikke spiser kjøtt og fisk, og om man vil ha noe annet til barna.

KLIKK DEG INN HER OM DU VIL BESTILLE NYTTÅRSMIDDAGEN!

Matkassene må hentes på Skullerud i Oslo 30. (kl 14-17) eller 31. desember (kl 10-15). Her har de drive through.

Jeg elsket maten! Og jeg elsker konseptet med at du får maten ferdig preppet hjem!
Jeg tenker dette er ganske så genialt å spleise på også, hvis en liten gjeng skal feire nyttårsaften sammen! Nytårskassen koster kr 449,- pr person.

Sånn ser kassene ut når du får dem:

 

Forrett – Lettbakt ørret med eple- og pepperrotdressing, fennikelsalat med dill, sprø rugchips og urteolje

Her skulle ingenting varmes opp, bare å danderes etter kokkens beskrivelse.

Elsket kombinasjonen av den lettbakte ørreten og eple- og pepperrotdressingen. Og det ble jo seende utrolig lekkert ut!

 

Hovedrett – Rosastekt kalveentrecôte med potetkake, bakte jordskokker, confitert shitakesopp og trøffelsky

Potetkakene, jordskokkene og shitakesoppen lå sammen i aluminiumsformer, så de var bare å sette i stekeovnen. Kalveentrecôteskivene lå i egne former, og skulle etter oppskriften varmes opp i ca. 10 minutter for å få ønsket kjernetemperatur på 50 grader. Jeg tok ut mine etter 9 minutter og 30 sekunder, så det må sies å være innafor.

Trøffelskyen, som smakte himmelsk til kjøttet, skulle kokes opp i en kjele.

Så var det bare å dandere etter beste evne.

Deilig mørt kjøtt, kraftig og smakfull skysaus med trøffel og velsmakende tilbehør. Jeg kunne lett spist all jordskokkchipsen selv!

 

Dessert – panna cotta medbringebær, krystallisert hvit sjokolade og syrlig urt

Frisk og herlig avslutning av et deilig måltid! Deilig med den syrlige urten sammen med den søte, krystalliserte hvite sjokoladen.

Vi fikk et herlig luksusmåltid som hele familien elsket!

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Kreativ Catering!

2 svar til “Sånn kan du få restaurantmiddag hjemme på NYTTÅRSAFTEN!”

  1. Maa du og dine ha en fredelig julehelg og et Godt og Trygt Nyttaar. 2020 er/var et krevende aar for alle I verden.

    Naar jeg ser paa menyen ovenfor staar det potetkake, men er det Pommes Anna eller Anna poteter det er snakk om? De er Jo himmelske, men ikke akkurat kalorifattige LOL! En gang i blant da……sukk.!
    Vennlig hilsen fra Miami, Ingrid

    • Hei Ingrid!
      Ja, det er nok Kreativ Caterings svar på Pommes Anna. Veldig gode! Nyttårsaften er ikke kvelden for kaloritelling 😉
      God jul til deg i Miami!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon