Ti på topp kaker og desserter i 2018

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ti på topp kaker og desserter i 2018

Oppsummeringen over de mest populære sakene på bloggen fortsetter, og nå har vi kommet til de ti mest populære kakene og dessertene på bloggen i 2018. Jeg tok med drinkene her også. Tenkte at de passer godt inn her!

De 10 mest populære middagene på bloggen i 2018 kan du se her!

Sukkerbrødet og suksesskaken har skiftet plass på topplisten i år. Og så har både sjokoladekaken i langpanne, karamellene og dag- og nattkaken kommet inn. Det er morsomt! Har du prøvd ut noen av disse oppskriftene og er det noen som du kan tenke deg å sette på «ønsker å lage»-listen?

 

1 – Sånn baker du perfekt sukkerbrød

Det er så hyggelig med alle de positive tilbakemeldingene jeg får fra folk som lager sukkerbrød med denne oppskriften og som lykkes. Jeg har virkelig ikke tall på alle som har skrevet til meg og sagt at etter endeløse forsøk på å lage sukkerbrød som ikke ramler sammen på midten, har de endelig funnet en oppskrift som fungerer!

 

2 – Suksesskake med fantastisk god glasur

Suksess bruker folk å ha med denne suksesskaken også. Både med selve bakingen og, ikke minst, med serveringen av den.

 

3 – Verdens beste rabarbrapai

Når mai kommer, vet jeg også at veldig mange av dere er klare for å lage rabarbrapai! Og, jeg vet også at veldig mange av dere ELSKER denne rabarbrapaien!

 

4 – Skikkelig saftig sjokoladekake i langpanne

Denne er nykommer på listen! Oppskriften kom på bloggen i løpet av 2018 også, så den hadde i grunn ingen mulighet for å være med i fjor 🙂

De aller fleste av oss har anledninger hvor en langpannekake som smaker godt og som er kjapp og enkel å lage, er det eneste riktige å lage. Og bare så det er sagt, du kan gjerne lage denne til en helt vanlig dag uten at det egentlig kreves en hel langpanne også. Kaken er kjempefin å fryse ned. Det er lurt å dele den opp i stykker først, så tiner den opp igjen fort.

 

5 – Aperol Spritz

Denne italieneren har tatt verden med storm de siste årene! Alt som trengs er prosecco, Aperol og sodavann. Og kanskje noen isbiter og litt pynt!

Vil du ha en versjon som er litt mindre bitter, kan du sjekke ut denne. Den kom nesten opp på topplisten den også.

 

6 – Kokosmakroner – sprø utenpå og seige inni

For mange blir det ikke jul om det ikke er kokosmakroner i hus! Det er så mange som bruker denne oppskriften når de driver med julebaksten!

 

7 – Små suksesskaker – gule bomber

Disse små herlighetene føk inn på bloggen og ti på topp-listen i fjor. Jeg har fremdeles noen liggende i fryseboksen, så jeg tror de må tas opp og serveres til familien i kveld!

 

8 – Saftig krydderkake med sjokoladeglasur

Krydderkaken er en god, gammel traver. Her er det bare å røre sammen, helle i langpannen og steke! Glasuren lager du mens kaken steker sine siste minutter og heller rett over kaken så snart den kommer ut av stekeovnen.

Skal jeg komme med et tips til denne oppskriften, så er det å gjøre den så enkel som det står. Ikke finn frem miksmasteren for å piske røren. Den skal bare kjapt røres sammen. For mye røring, kan bety at du får en rårand.

 

9 – Akkurat passe seige karameller som er lette å lage (sponset link)

Jeg ELSKER disse karamellene! De er farlig gode! Lette og kjappe å lage er de også. Dessuten holder de seg kjempefine uten å bli sukrete.

 

10 – Dag og natt-kake

Nok en nykommer på listen. Herlig mørk sjokoladekake med marengs over og et tynt sjokoladelokk over der igjen. Nam!

 

 

4 kommentarer til “Ti på topp kaker og desserter i 2018”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon