Disse 17. mai-kakene er perfekt å lage i dag!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Disse 17. mai-kakene er perfekt å lage i dag!

Har du lyst til å slippe kakestresset 16. mai, kan det være greit å bake de kakene du trenger til nasjonaldagen, nå i dag! Alle kakene her kan du fint putte i fryseren. Så er det bare å huske å tine dem før den store dagen!

God bakst!

 

Blåbæriskake
(sponset link)

Iskaker har jo sin naturlige fordel med at de MÅ i fryseren før de skal spises! Det eneste du må huske på med denne kaken, er at du må ta den opp fra fryseren minst 30 minutter før den skal spises. Gjerne opptil 1 time før.

Denne er knallgod og en sikker vinner på kakebordet!

 

Jordbæriskake

Denne kaken har jeg laget MANGE ganger til ulike festlige anledninger, og den bruker å slå like godt an hver gang. Her gjelder samme regel, som med blåbæriskaken, at den må tas ut av fryseren i god tid!

Det eneste du trenger å gjøre før servering her, er å dele opp noen jordbær for å pynte med.

 

Suksesskake med fantastisk god glasur

Suksesskaken er også en suksess å fryse ned! Du bare lager den på helt vanlig måte, fordeler glasuren over bunnen, pakker den inn i alumoniumsfolie og fryser den ned. Du kan gjerne pynte med litt sjokolade etter at den har tint.

 

Gulrotkake i langpanne

Skal du ha med kake til skolens kakesalg eller til en hel stor gjeng, er det ingenting som slår en god skuffkake. Denne gulrotkaken er en slager – og den tåler godt å bli fryst akkurat som den er.

 

Den beste krydderkaken

Nok en langpannekake som er perfekt når hordene skriker etter en god kake! Denne er superenkel og kjapp! Vil du ha skikkelig 17. maistemning på den, kan du se om du finner strøssel som er i rødt, hvitt og blått.

 

Perfekt sukkerbrød

Det er kanskje litt kjedelig å bare servere et sukkerbrød på 17. mai, så denne oppskriften krever litt mer fra deg på selve dagen, men selve sukkerbrødet er fint å lage i dag for så å fryse ned. OG, denne oppskriften gir deg garantert et perfekt sukkerbrød!

Oppskrift på hele bløtkaken finner du her!

 

2 kommentarer til “Disse 17. mai-kakene er perfekt å lage i dag!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon