Lesernes lørdagsfavoritter!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Lesernes lørdagsfavoritter!

Jeg snakket akkurat med en venninne om hva vi synes er en perfekt start på lørdagen, og da var vi begge to enige om at det er utrolig deilig hvis man våkner litt tidligere enn resten av familien, å ta seg en banan før man tar en treningstur. Så komme hjem å lage deilig frokost, drikke mengder med te og ha tid til å sitte med beina på bordet og lese gjennom dagens aviser.

Hvis jeg da i tillegg har tid til å rydde litt hus, kanskje gå på café, bake litt og lage noe god mat til kveldet. Da må jeg kunne si meg særdeles fornøyd med dagen! Selvfølgelig er ikke hver lørdag sånn, men det er hyggelig om jeg får til noen av tingene.

Jeg vet at mange av dere som leser Fru Timian er glade i å bake og lage god mat på lørdagene. Her har jeg samlet noen av oppskriftene som dere bruker å klikke ekstra mye på, på lørdagene!

God lørdag til deg!

 

Perfekt kokte egg til frokost!

Vi har våre preferanser om hvordan vi vil ha frokosteggene våre! Her får du mine tips til hvordan du får perfekte egg!

hvordan-koke-egg

 

Suksesskake med fantastisk god glasur

Lager du den gule kremen på samme måte som jeg gjør her, er du garantert at den blir knallgod!

suksesskake-med-smorkrem

 

Verdens beste hveteboller

Dette er definitivt den av alle mine oppskrifter i bøker, magasiner, aviser og på blogg som jeg har fått flest tilbakemeldinger på. Det er nesten sånn at jeg tror jeg har reddet noen ekteskap med denne oppskriften.

hveteboller

 

Arvekylling

Det er helt umulig å ta med en lørdagtoppliste uten å ta med denne oppskriften! Den vet jeg at blir laget rundt om i veldig mange hjem hver eneste lørdag! Og det er veldig hyggelig å tenke på.

73fm9432red2

 

Hjemmelaget lasagne

En annen stor lørdagsfavoritt er lasagne. Jeg tar den med i to utgaver; tradisjonell og vegetar.

saftig-hjemmelagd-lasagne

 

Vegetarlasagne

Du trenger ikke kjøtt i lasagnen når den inneholder så mange andre godsaker!

vegetarlasagne-med-squash-og-paprika

 

Baconsurret kylling fylt med mozzarella

Dere, mine kjære lesere, er veldig glad i å spise kylling på lørdagene. Dette er en av rettene som har vært veldig poppis nå i høst.

baconsurret-kylling-med-poteter

 

Pai med ost og skinke

Dere er, i likhet med meg, veldig glad i pai også. Jeg elsker pai og spiser det veldig gjerne i helgen. Her får du også oppskrift på en veldig god paibunn!

quiche-3

 

Sprø vårruller med kjøttdeig og gulrot

Det er veldig morsomt å se på statistikken for disse vårrullene, for de har en topp hver eneste lørdag. Når jeg lager vårruller, bruker jeg veldig ofte å lage dobbel porsjon, så fryser jeg ned halvparten før jeg steker eller friterer dem. Det er hva jeg kaller skikkelig husmortips 😉

varruller-med-kjottdeig-og-gulrot2

Ønsker deg en super lørdag!

 

 

 

 

2 kommentarer til “Lesernes lørdagsfavoritter!”

  1. Finner så mye inspirasjon til hverdag og fest her, til nå er 4 retter utprøvd med velsmakende resultat og glade gjester. Takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon