Ti på topp kaker, drikker og desserter i 2019

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ti på topp kaker, drikker og desserter i 2019

Oppsummeringsliste nummer to for dette året! Jeg har allerede laget en liste over de ti mest leste middagsoppskriftene på bloggen i 2019. Her er de mest leste sakene med søtsaker!

Sukkerbrødoppskriften topper listen i år også, og det er så utrolig hyggelig med alle tilbakemeldingene jeg får på denne oppskriften! Så mange av dere skriver og sier at dere bestandig får perfekt sukkerbrød når dere bruker denne oppskriften. En sikker vinner, med andre ord!

Suksesskaken med gul krem bruker også å gjøre suksess. Både de gule bombene og firkløverkaken er laget på samme måte som gulkaken, så her er det altså tre kaker bare med litt variasjon som ligger på topp ti. Morsomt.

Kokosmakronene har de siste årene klatret pent og pyntelig på besøkstallene og jeg vet at det er SÅ mange av dere som bruker å lage dem til jul. Jeg har spist opp mine nå, så da er det bare å glede seg til neste jul.

Ønsker dere alle et riktig fint nyttår!

 

Sånn baker du perfekt sukkerbrød

Dette er den perfekte oppskriften på sukkerbrød, og det er SÅ mange av dere som ELSKER denne! Dette er den oppskriften jeg også får aller flest tilbakemeldinger på fra fornøyde brukere.

 

Suksesskake med fantastisk god glasur

Det bruker å være suksess når denne kaken serveres, for hvem kan vel motstå mandelbunn med et herlig lag gul krem på toppen? Ikke jeg, iallfall!

 

Verdens beste rabarbrapai

Jeg lurer på hvor mange tusen ganger denne kaken har blitt laget av dere rundt om her i landet. Det tror jeg er mange! Det er lange tiden i året det er rabarbrasesong, så det sier litt hvor mange besøk oppskriften har i sesongen når den havner så høyt på denne listen.

 

Aperol Spritz

Sommeren er storhetstid for å drikke aperol spritz. Iallfall om man ser på besøkstallene på bloggen. Aperol spritz er litt bitter i smaken, og vil du ha en som er litt mindre bitter, kan du sjekke ut denne oppskriften.

 

Kokosmakroner – sprø utenpå og seige inni

Disse kokosmakronene har blitt superpopulære de siste årene! Jeg elsker både oppskriften og det ferdige resultatet. For de blir bestandig perfekte i formen og får en sprø skorpe mens de fremdeles er akkurat passe seige midt i.

 

Skikkelig saftig sjokoladekake i langpanne

Alle trenger vi å ha noen skikkelig gode oppskrifter på langpannekaker! Og det er definitivt dette! Denne sjokoladekaken er supersaftig, er enkel og kjapp å lage, og den bruker å slå an hos både store og små. Den er dessuten veldig kjekk å lage dagen før den skal serveres for den blir bare enda saftigere når den får stå natten over.

 

Akkurat passe seige karameller – som er lette å lage

Dette er den PERFEKTE OPPSKRIFTEN PÅ KARAMELLER! Glem karameller som må kokes i en time. Glem karameller som blir sukrete etter en dag eller tre. Og glem karameller som får en våt rand rundt det hele etter noen dager. Disse holder seg perfekte helt til de blir spist opp! Noe som jo kan skje riktig så fort, ha ha ha.

 

Små suksesskaker – gule bomber

Du kan med en gang starte å glede deg til du har laget ferdig disse herrrrrrlige små suksesskakene, eller suksesstertene, om du vil! De er farlig gode! Så enkelt er det med den saken!

 

Firkløverkake med gul krem

En ny kake er med på ti på topp-listen i år! Ikke så rart, kanskje, for denne har jo alle suksesskriteriene! Mandelbunnen, den gule kremen og firkløversjokolade på toppen. Det må jo bli poppis!

 

Hvordan lage den perfekte paibunnen

Har du først fått oversikten over hvordan du lager den perfekte paibunnen, kan den brukes til både søt og salt mat.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon