Ti på topp middager i 2022

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ti på topp middager i 2022

Det er bestandig morsomt å gå gjennom statistikken og se hvilke oppskrifter som har vært de mest populære på bloggen i året som har gått.

Her er det ti mest populære middagsoppskriftene på bloggen i 2022! Har du testet ut noen av dem?

LES MER! Her er DE TI MEST POPULÆRE KAKENE PÅ BLOGGEN I 2022

LES MER! Her er DE TI MEST POPULÆRE GJÆRBAKSTOPPSKRIFTENE PÅ BLOGGEN I 2022

NR. 1 – ARVEKYLLINGEN

Det hadde vært morsomt å vite hvor mange tusen ganger Arvekyllingen blir laget rundt om i de norske hjem i løpet av et år! År etter år kommer denne oppskriften på toppen av alle listene på bloggen – og år etter år får jeg så mange hyggelige tilbakemeldinger fra dere om at dette er en oppskrift dere lager igjen og igjen.

NR. 2 – TANTE TORHILDS KYLLINGFORM

Tante Torhild er ei skikkelig populær dame! Ikke bare i vår familie, men i veldig mange andre også. Denne populære kyllingmiddagen er super å servere både når man er få og mange til bords.

NR. 3 – ARVEKYLLINGEN MED EN VRI

Hvis du vil ha litt mer fres i smaken på Arvekyllingen, er Arvekyllingen med en vri, oppskriften å sjekke ut. Litt mer krydder og noen andre grønnsaker. Denne er også en skikkelig familievinner!

NR. 4 – PØLSEGRYTE I EN KASSEROLLE – ONE POT MIDDAG

Når hverdagen er tilbake og det skal serveres middag i en fart – eller når du har lyst til å lage en god og populær middag – er denne pølsegryten en sikker vinner.

NR. 5 – LANGTIDSSTEKT RIBBE MED GARANTERT SPRØ SVOR

Det eneste negative med denne måten å steke ribben på, er at jeg må stå opp skikkelig tidlig på julaften for at ribben skal bli ferdig til vi skal spise. Ha ha ha! Men resultatet er verdt hvert eneste minutt ute av sengen, for dette blir så godt! Hver enste gang.

Og de gangene jeg har behov for at det skal gå litt fortere, skrur jeg opp temperaturen i stekeovnen litt de siste to timene.

NR. 6 – HJEMMELAGET LASAGNE

Hjemmelaget lasagne er en kjær og trofast følgesvenn i middagsplanen. Nå når ungene har flyttet hjemmefra, står den bestandig på ønskelisten når de kommer hjem.

NR. 7 – STIFADO – GRESK KJØTTGRYTE

Gode kjøttgryter er bestandig en sikker vinner, og det er virkelig denne greske varianten også. Har du prøvd å lage stifado?

NR. 8 – LASAGNE SLIK SOM KOKKENE LAGER DEN

Nok en lasagneoppskrift. Supergod!

NR. 9 – KELFTIKO

Det er to greske favoritter på 10-på-topp-listen. Morsomt. I denne formen er det lammekjøtt, gode grønnsaker og fetaost som får en skjønn forening.

NR. 10 – OVNSBAKT ØRRET MED SPINAT OG TOMAT

Jeg elsker denne middagen og lager den kjempeofte. Noen ganger med ørret, som her, og noen ganger med laks. Den er befriende lettvint å lage og den bruker å bli skikkelig godt mottatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon