Ti på topp gjærbakst i 2022

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ti på topp gjærbakst i 2022

Også i 2022 har dere vært ivrige til å bake gjærbakst! Store mengder med mel, vann, melk, gjær, kjerner og frø har blitt blandet sammen i bakeboller og endt opp som duftende og luftig gjærbakst!

Her er de ti mest populære gjærbakstoppskriftene på bloggen i 2022.

LES MER! Her er de ti mest populære middagene på bloggen i 2022!

LES MER! Her er de ti mest populære kakene på bloggen i 2022!

NR. 1 – KJAPP, ENKEL OG KJEMPEGOD LOFF

Denne loggen blir bestandig luftig og god! Deigen er også veldig fint å jobbe med. Supert brød å bake for både nybegynnere og erfarne gjærbakstbakere.

NR. 2 – SAFTIG BRØD MED HAVREGRYN

Wow! For en mottakelse dette brødet har fått! Det gikk rett opp på andreplass på listen. Reelsen/TikToken jeg lagde da jeg bakte dette brødet har fått over 800.000 views på Instagram og TikTok! Skikkelig stas!

NR. 3 – DEN BESTE FOCACCIAEN

Det perfekte tilbehøret til så mye mat! Godt å spise akkurat som det er med pålegg i også, er det også. Jeg elsker denne focacciaen – og det tror jeg jammen meg at mange av dere gjør også.

NR. 4 – FEMMINUTTERSRUNDSTYKKER MED LITT GROVT MEL

Femminuttersdeiger er en helt genial oppfinnelse! Rører du sammen deigen til disse femminuttersrundstykkene nå i dag, er du i grunn klar for litt hverdagsluksus hvilken som helst dag de kommende to ukene!

NR. 5 – FEMMINUTTERSRUNDSTYKKER MED CHIAFRØ

Enda en femminuttersfavoritt! Rør sammen deigen og sett den i kjøleskapet. Så kan du ta ut akkurat så mye deig som du trenger der og da de kommende to uken. Herlig hverdagsluksus.

NR. 6 – SÅNN TINER DU GJÆRBAKST

Hvordan får gjærbaksten til å smake nystekt etter en tur i fryseren? Her finner du mine beste tips for hvordan tine gjærbakst!

NR. 7 – HVITLØKBRØD

Dette er de perfekte brødene å bake for alle oss som elsker hvitløk! Det er ganske så store mengder hvitløk som forsvinner inn i brødene. De dufter helt magisk mens de stekes, og får en herlig, rund smak av hvitløk når de er ferdigstekte.

NR. 8 – RUNDSTYKKER MED HAVREGRYN OG YOGHURT

Gjærbakst blir ekstra myke og saftige i konsistensen når du bruker yoghurt i deigen. Disse rundstykkene kan fint stekes i en liten langpanne – som her – eller hver for seg på et stekebrett. Supre å tine opp til søndagsfrokosten.

NR. 9 – HJEMMELAGET PIZZADEIG

En god pizzabunn er grunnlaget for den aller beste pizzaen! Og det er nok flere enn jeg som elsker tynne, italienske pizzaer!

NR. 10 – OSTEBRIKS I LANGPANNE

Ostebriks er, etter min mening, det perfekte tilbehøret til all slags supper og gryter, og det er kjempegodt å dele opp for å ha på pålegg og lage sandwich!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon