Tsjilimiddag!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tsjilimiddag!

«Veldedig arbeid»

I veldig mange år har vi hatt fadderbarn gjennom Misjonsalliansen her i huset, så da de spurte meg om jeg hadde lyst til å lage noen oppskrifter til deres årlige satsing – Tsjilimiddag – syntes jeg det var en veldig hyggelig ting å være med på.

Fadderordningen til Misjonsalliansen støtter skoler og lokalsamfunn, så selv om vi her hjemme får bilde og informasjon om én unge, går hjelpen også til samfunnet rundt. Fadderungen får dekket skolegang, skoleuniform og skolemateriell i tillegg til årlig helse- og tannkontroll.

Èn av måtene Misjonsalliansen samler inn penger til arbeidet sitt på, er å oppfordre sine støttespillere til å arrangere Tsjilimiddag. Da kan du invitere familie og venner på middag (eller et annet måltid). Du lager maten, og gjestene betaler så mye som de vil for måltidet. Så gir du pengene til det arbeidet du ønsker å støtte.

Har du lyst til å arrangere tsjilimiddag, kan du lese mer om hvordan du gjør det her!

 

Selv om Tsjili egentlig ikke henspiller til chili, men til et sted i Kina, ble vi enige om at det var moro dersom mitt menyforslag inneholdt chili, så da ble det det i både forrett, hovedrett og dessert.

Her er mitt menyforslag!

Forrett – Ceviche med torsk og koriander

En herlig, forfriskende latinamerikansk rett!

 

Hovedrett – Pulled kylling med quinoasalat og salsa

Langstekt kylling, eller pulled kylling, er utrolig smakfullt og godt – og veldig enkelt å lage. Og det kan vi virkelig like!


Dessert – Sjokoladefondant med chili

Åh, dette er bare så utrolig godt! Love it!

Jeg har ikke mottatt noen form for betaling for verken at Misjonsalliansen kan bruke oppskriftene mine eller at jeg legger ut dette blogginnlegget. 

2 kommentarer til “Tsjilimiddag!”

    • Veldig moro å bidra, Martin 🙂 Da håper jeg dere får en strålende god onsdagslunsj! Og at det kommer inn masssssse penger 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon