En god remulade passer til både fiskekakene på en tirsdags ettermiddag og som tilbehør til både kjøtt, fisk og salater på et koldtbord.

Her har du en fin grunnoppskrift som du enkelt kan krydre opp og ned. Forslag til hva du kan ha i, er chili, kayennepepper, røkt paprikapulver, hvitløk.

Oppskrift på remulade
gir ca. 5 dl ferdig remulade

3 ss kapers
1 sylteagurk
2 dl majones
3 dl kesam, 8 %
2 ss kaperslake
1 ts hvitvinseddik
1–1 ½ ts salt
nykvernet pepper
½ ts sukker
saft av ca. ¼ sitron

Finhakk kapersen og sylteagurken og bland det sammen med resten av ingrediensene i en bolle. Smak til med salt, pepper, sukker og sitronsaft for å kjenne at remuladen er passe krydret.

 

Oppskriften ble først laget til en stor koldtbordsak som jeg lagde for Familien. Da ble alle disse rettene servert sammen. Klikk deg inn på hver enkelt lenke for å komme til de ulike oppskriftene!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *