Remulader til koldtbordet

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Remulader til koldtbordet

En god remulade kan definitivt gi et ekstra løft til maten den får lov til å slå følge med!

Det finne uttallige gode oppskrifter på remulade, og jeg kan huske at jeg jeg ikke var store jenta da jeg sto og lagde min første bolle med remulade hjemme. Det var nok pappa som hadde ansvaret for middagen hjemme da, og det var stekt sei med kokte poteter og revet gulrot som sto på menyen. Remuladen da besto av pisket kremfløte, majones, eddik, salt og pepper. Nå liker jeg å tilsette sylteagurk og/eller kapers til remuladen min for å gi den et ekstra syrlig kick.

Til denne remuladen lar jeg kesam, og ikke kremfløte, være hovedingrediensen, og den kommer i to versjoner. Èn som passer perfekt til fisk og sjømat og én til kjøtt.

Remulader til koldtbordet

Dette trenger du for å lage remuladen

Grunnoppskriften
3 ss kapers
1 sylteagurk
2 dl majones
3 dl kesam, 8 %
2 ss kaperslake
1 ts hvitvinseddik
1-1 ½ ts salt
1 ts pepper
½ ts sukker

Til roastbiff og annet kjøtt
2 egg, romtemperert

Til kald, posjert laks eller skalldyrkabaret
4-5 dillkvaster
1 ss revet pepperrot på tube

Finhakk kapers og sylteagurken og bland det sammen med resten av ingrediensene i en bolle.

Kok opp vann i en kjele og ha i eggene. La dem koke i 8 minutter før du haller av vannet og lar det renne kaldt vann over for å avslutte kokeprosessen. Ta av skallet og del eggene i småbiter. Bland det med halvparten av remuladen.

Gravhakk dillen og bland den og pepperroten med den andre halvparten av remuladen.

Denne oppskriften er én av oppskriftene til et helt koldtbord. Serverer du alt, er det nok til minst 6 voksne og 6 barn. Resten av oppskriftene finner du her:
Sprudlende bowl
Luftig fletteloff
Rødvinsmarinert roastbiff
Hjemmelagde remulader til koldbordet
Kald laks med dill og persille
Agurksalat med dill
Skalldyrkabaret
Rustikk salat med hvitskimmelost og honningristede nøtter
Innbakte pølser

 

6 kommentarer til “Remulader til koldtbordet”

  1. […] barn. Resten av oppskriftene finner du her: Sprudlende bowl Flettet loff Rødvinsmarinert roastbiff Hjemmelagd remulade i to varianter Hel kald laks med dill Agurksalat med dill Skalldyrkabaret Rustikk salat med hvitskimmelost og […]

  2. […] barn. Resten av oppskriftene finner du her: Sprudlende bowl Flettet loff Rødvinsmarinert roastbiff Hjemmelagd remulade i to varianter Hel kald laks med dill Agurksalat med dill Skalldyrkabaret Rustikk salat med hvitskimmelost og […]

  3. […] barn. Resten av oppskriftene finner du her: Sprudlende bowl Flettet loff Rødvinsmarinert roastbiff Hjemmelagd remulade i to varianter Hel kald laks med dill Agurksalat med dill Skalldyrkabaret Rustikk salat med hvitskimmelost og […]

  4. […] barn. Resten av oppskriftene finner du her: Sprudlende bowl Flettet loff Rødvinsmarinert roastbiff Hjemmelagd remulade i to varianter Hel kald laks med dill Agurksalat med dill Skalldyrkabaret Rustikk salat med hvitskimmelost og […]

  5. […] kan du velge mellom disse variantene: Sprudlende bowl Luftig fletteloff Rødvinsmarinert roastbiff Hjemmelagde remulader til koldbordet Kald laks med dill og persille Agurksalat med dill Skalldyrkabaret Rustikk salat med hvitskimmelost […]

  6. […] Resten av oppskriftene finner du her: Sprudlende bowl Luftig fletteloff Rødvinsmarinert roastbiff Hjemmelagde remulader til koldbordet Kald laks med dill og persille Agurksalat med dill Skalldyrkabaret Rustikk salat med hvitskimmelost […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon