Agurksalat med dill

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Agurksalat med dill

Agurksalat er virkelig en god, gammel klassiker. Og det er jo en grunn til at klassikere blir akkurat det – en klassiker. De smaker godt, funker til de anledningene de er ment og de er  (som oftest) enkle å lage.

Denne agurksalaten er jo ikke akkurat et måltid i seg selv, men er det perfekte følge til for eksempel kald kokt laks eller skalldyrkabaret. Du finner link til oppskrifter på det lenger ned på siden.

Dette trenger du for å lage agurksalat med dill
4 dl vann
2-3 ss eddik
1-2 ss sukker
1 agurk
3 kvaster dill

Ha vann, eddik og sukker i en bolle og rør til sukkeret er oppløst. Smak og kjenn om laken er passe smakfull. Den skal være litt syrlig av eddiken, men ikke for syrlig. Skjær løvtynne skiver av agurken. Bruk en ostehøvel, grønnsaksskreller eller en mandolin hvis du har det. Grovhakk dillen. Bland det sammen med laken.

Agurksalat med dill

Denne oppskriften er én av oppskriftene til et helt koldtbord. Serverer du alt, er det nok til minst 6 voksne og 6 barn. Resten av oppskriftene finner du her:
Sprudlende bowl
Luftig fletteloff
Rødvinsmarinert roastbiff
Hjemmelagde remulader til koldbordet
Kald laks med dill og persille
Agurksalat med dill
Skalldyrkabaret
Rustikk salat med hvitskimmelost og honningristede nøtter
Innbakte pølser

4 kommentarer til “Agurksalat med dill”

  1. […] Flettet loff Rødvinsmarinert roastbiff Hjemmelagd remulade i to varianter Hel kald laks med dill Agurksalat med dill Skalldyrkabaret Rustikk salat med hvitskimmelost og honningristede nøtter Innbakte pølser […]

  2. […] Rødvinsmarinert roastbiff Hjemmelagde remulader til koldbordet Kald laks med dill og persille Agurksalat med dill Skalldyrkabaret Rustikk salat med hvitskimmelost og honningristede nøtter Pølser surret med […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon