Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell av vannet og legg dem tilside.
Skrell hvitløkfeddet og skjær det i løvtynne skiver. Chilien skjærer du opp i så tynne ringer som du greier. Ha det i en kasserolle sammen med oljen og la det surre på forholdsvis svak varme i noen minutter til hvitløken har blitt helt blank.
Del sjampinjongene i skiver og hver minimais i 3 deler og ha det i kasserollen. Ha i grønnsaksbuljongen eller fiskekraften og kok opp. Del steinbiten i terninger på ca. 3 x 3 cm og ha i kasserollen. La suppen komme opp til kokepunktet, men ikke la den koke. Fiskebitene bør ligge i kraften i 6–7 minutter.
Skjær vårløkene i litt skrå skiver og chilien i tynne skiver og ha både ringene og spinatbladene i kasserollen. La det ligge i 1 minutt. Smak til med salt og pepper. Hvor mye du må ha i, avhenger veldig av hvor salt buljongen eller kraften din er.
Fordel nudlene i 4 suppeskåler før du fordeler i resten av suppen.