Spagetti med kjøttsaus og Fru Timians røde italienske krydder
Kjøttsausen blir enda et lite hakk bedre når jeg bruker min egen italienske drøm av en krydderblanding – nemlig Fru Timians Røde Italienske krydder! Det må den jo bare bli, ikke sant! Krydderblandingen har mye godt i seg; både paprika, tomat, hvitløk, oregano, timian og merian. Og litt fennikel! Alle smaker som passer godt til typiske italienske smaker som pizza, pasta og tomat- og kjøttsaus, og til lyst kjøtt som kyllingkjøtt og svinekjøtt.
Her er det klassikeren spagetti og kjøttsaus som altså får følge av krydderblandingen.
Håper du liker den!

Ingredienser
1 ss olivenolje
400 g kjøttdeig
2 fedd hvitløk
1 løk
1 gulrot/gulrøtter
3 ts fru timians rød italiensk blanding
1 ts fru timians pepperblanding
1 boks hakkede, hermetiske tomater 4 dl
4 dl vann
400 g spagetti
ruccola til servering
parmesan til servering
Slik gjør du
Varm olivenoljen i en stekepanne med høye kanter og ha i kjøttdeigen. Brun den på forholdsvis høy temperatur. Finhakk løken og hvitløkfeddene og skjær gulroten i små, små terninger. Ha det i stekepannen sammen med kjøttdeigen, krydderne, de hermetiske tomatene og vannet og kok opp. La det småkoke i ca. 15 minutter. Smak til for å kjenne at det er passe krydret. Kanskje må du tilsette litt mer Rød italiensk blanding og kanskje også litt salt.
Kok spagettien i godt saltet vann etter anvisning på pakken.
Riv masse parmesan og server til spagettien og kjøttsausen.
God middag!

Dette ser kjempe godt ut 🙂