Kjøttsausen blir enda et lite hakk bedre når jeg bruker min egen italienske drøm av en krydderblanding – nemlig Fru Timians Røde Italienske krydder! Det må den jo bare bli, ikke sant! Krydderblandingen har mye godt i seg; både paprika, tomat, hvitløk, oregano, timian og merian. Og litt fennikel! Alle smaker som passer godt til typiske italienske smaker som pizza, pasta og tomat- og kjøttsaus, og til lyst kjøtt som kyllingkjøtt og svinekjøtt.

Her er det klassikeren spagetti og kjøttsaus som altså får følge av krydderblandingen.

Håper du liker den!

Klikk deg inn her for å lese mer om krydderblandingene, se i hvilke butikker de selges eller komme inn til Fru Timians nettbutikk!

1 ss olivenolje
400 g kjøttdeig
2 fedd hvitløk
1 løk
1 gulrot
2-3 ts Fru Timians Rød italiensk blanding
1 ts Fru Timians pepperblanding
1 boks, 4 dl, hakket hermetisk tomat
4 dl vann
400 g spagetti

litt ruccola og parmesan til servering

Varm olivenoljen i en stekepanne med høye kanter og ha i kjøttdeigen. Brun den på forholdsvis høy temperatur. Finhakk løken og hvitløkfeddene og skjær gulroten i små, små terninger. Ha det i stekepannen sammen med kjøttdeigen, krydderne, de hermetiske tomatene og vannet og kok opp. La det småkoke i ca. 15 minutter. Smak til for å kjenne at det er passe krydret. Kanskje må du tilsette litt mer Rød italiensk blanding og kanskje også litt salt.

Kok spagettien i godt saltet vann etter anvisning på pakken.

Riv masse parmesan og server til spagettien og kjøttsausen.

God middag!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *