Spagetti med kjøttsaus og Fru Timians røde italienske krydder

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 20 minutter

Porsjoner: 4

Spagetti med kjøttsaus og Fru Timians røde italienske krydder

Kjøttsausen blir enda et lite hakk bedre når jeg bruker min egen italienske drøm av en krydderblanding – nemlig Fru Timians Røde Italienske krydder! Det må den jo bare bli, ikke sant! Krydderblandingen har mye godt i seg; både paprika, tomat, hvitløk, oregano, timian og merian. Og litt fennikel! Alle smaker som passer godt til typiske italienske smaker som pizza, pasta og tomat- og kjøttsaus, og til lyst kjøtt som kyllingkjøtt og svinekjøtt.

Her er det klassikeren spagetti og kjøttsaus som altså får følge av krydderblandingen.

Håper du liker den!

Klikk deg inn her for å lese mer om krydderblandingene, se i hvilke butikker de selges eller komme inn til Fru Timians nettbutikk!

Ingredienser

Spagetti med kjøttsaus
1 ss olivenolje
400 g kjøttdeig
2 fedd hvitløk
1 løk
1 gulrot/gulrøtter
3 ts fru timians rød italiensk blanding
1 ts fru timians pepperblanding
1 boks hakkede, hermetiske tomater 4 dl
4 dl vann
400 g spagetti
ruccola til servering
parmesan til servering

Slik gjør du

Varm olivenoljen i en stekepanne med høye kanter og ha i kjøttdeigen. Brun den på forholdsvis høy temperatur. Finhakk løken og hvitløkfeddene og skjær gulroten i små, små terninger. Ha det i stekepannen sammen med kjøttdeigen, krydderne, de hermetiske tomatene og vannet og kok opp. La det småkoke i ca. 15 minutter. Smak til for å kjenne at det er passe krydret. Kanskje må du tilsette litt mer Rød italiensk blanding og kanskje også litt salt.

Kok spagettien i godt saltet vann etter anvisning på pakken.

Riv masse parmesan og server til spagettien og kjøttsausen.

God middag!

Ett kommentar til “Spagetti med kjøttsaus og Fru Timians røde italienske krydder”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Utvikling og Hosting av Sircon