Antallet middager her hjemme, bestående av pasta og pesto, tror jeg nesten er utallige. Det er den perfekte middagen når tiden er knapp, eller når  vi bare har lyst på noe digg til middag. Og mange er de boksene med pasta og pesto jeg har fylt opp for å ta med på friidrettsstevner og bilturer rundt om!

Det var derfor en helt enkel pasta med tomatpesto jeg hadde i bakhodet mens jeg utviklet tomatpestoen min. Så har jeg til min glede funnet så mange flere bruksområder for den etterhvert som jeg prøvd meg frem. Herlig.

Men, her er altså oppskriften på den helt enkle pasta med tomatpesto-middagen!

KLIKK DEG INN HER FOR Å KOMME TIL ALLE OPPSKRIFTENE MED FRU TIMIANS KRYDDERBLANDINGER, PESTOER OG BULJONGER!

Pasta med Fru Timian tomatpesto

til 4 personer

200 g cherrytomater
2 ts salt
500 g pastaskruer
3 ts Fru Timian tomatpesto
4 ½ ss kokende vann
3–4 ss god olivenolje
parmesan og basilikum til servering

Sett stekeovnen på 225 grader varmluft.

Fordel cherrytomatene utover et stekebrett og stek dem i ca. 10 minutter til de blir myke.

Kok pastaen i godt saltet vann etter anvisning på pakken. Hvelv pastaen over i et dørslag og la renne av.

Ha Fru Timian tomatpesto i en skål og rør inn det kokende vannet. La det stå i 2 minutter før du rører inn olivenoljen.

Ha pastaskruene til bake i kjelen og rør inn den ferdige pestoen.

Riv parmesan over pastaen og dryss over basilikum ved servering. God middag!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *