Smart kjøp

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Smart kjøp

Disse flaskene er kjempesmarte å bruke når du trenger vin i maten. Det er ordentlig vin, men du får kjøpt dem i vanlige dagligvarebutikker fordi de er tilsatt salt og pepper. Genialt, spør du meg. Jeg har funnet dem på Ultra og Meny. Det koster i underkant av 40 kroner for 500 ml. Flaskene tåler dessuten å stå åpen etter første åpning lenger enn en vanlig flaske vin.

Se om du finner den neste gang du er i nærheten av en velassortert dagligvarebutikk!

Smart kjøp

3 kommentarer til “Smart kjøp”

  1. Supert tips! Dette visste jeg ikke om. Tenkte bare å si fra om at jeg har skrevet en liten blogganbefalning der du er med. Håper det er greit! 🙂

  2. […] Her lager jeg en aldeles fantastisk god saus til fisken. Har du en hvitvinsskvett stående som du ikke får drukket opp, putt den i en boks og oppi fryseren, så har du til en saus som dette. Det er ikke store skvetten du trenger, men den gjør underverker. Kommer du over matlagingsvis i butikken, er det også veldig kjekt å ha stående. Du kan lese mer om matvinen her. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon