Spising i London

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Spising i London

Med et knapt døgn i London til rådighet, må jeg si meg fornøyd med all den maten jeg rakk å smake på. London har sinnsykt stort utvalg av barer, cafeer og restauranter. Her er det bare å nyte! Alt! Sjekk ut all den deilige maten!

Spising i London

Norsk torsk servert på den New Zealandske restauranten Kopapa i Covent Garden.

Spising i London

Fremdeles på samme restauranten. Andeconfit med friterte søtpoteter og papayasaus.

Spising i London

De serverte veldig merkelig, men god mat på denne restauranten. Dette er Japanskinspirert mat, tror jeg – Inari. Tempurafriterte fylte baller (inari), karamellisert kokos og mye annet snadder.

Spising i London

Det ble plass til en kikert- og morcilla (black pudding – blodpølse)  med fikensyltetøy og posjert egg. Merkelig, men veldig godt.

Desserten tok vi på isbaren som har fått internasjonal oppmerksomhet fordi at de selger is lagd av morsmelk (!) og at Lady Gaga har saksøkt dem fordi de har en is som heter Baby Gogo. Brystmelkvarianten var ikke synlig tilstede i isdisken. Tror ikke at jeg hadde kjøpt den for det. Her ble det tre kuler med hvit sjokolade, karamell og skogsbærsorbet. Dyr og god is!

Sjekk navnene på istypene:

Spising i London

Spising i London

Spising i London

Helt perfekt konsistens!

Spising i London

Og nei, jeg er ikke i en pornoshappe. Jeg er fremdeles i isbaren! Her gikk det i svart lakk og lær. Svarte vegger, ispedd knallrosa, og pent danderte speil rundt omkring.

Lørdag morgen tok jeg en lang gåtur igjennom Covent Garden og Soho.

Spising i London

Spising i London

Spising i London

Og endte opp i en gammel bilbutikk, staselig sådan, for å spise lunsj. Restauranten heter The Wolseley.

Spising i London

Spising i London

Moules frites – blåskjell og pommes frites. Skikkelig snadder!

Spising i London

Salat nicoise. Perfekt kokte egg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Utvikling og Hosting av Sircon