Rosa lunsj

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Rosa lunsj

I vinter fikk vi vår første skikkelige innvandrergrønnsaksbutikk her på landet, og om ikke utvalget er helt grenseløst, ender jeg alltid opp med mer enn jeg hadde tenkt da jeg gikk inn gjennom dørene. Og det er jo et bra tegn. En liten sykkeltur ned dit nå i formiddag, gav meg mesteparten av ingrediensene til dagens rosa lunsj. Bazarmannen hadde nemlig fått inn mørke rosarøde, perfekt modne granatepler som jeg måtte kjøpe med meg noen av.

Granatepler har en smak som nesten er litt vanskelig å beskrive. De er litt søte (med en understrekning på litt), litt sure og litt bitre. I Tyrkia (og sikkert mange andre steder også, men det er der jeg har kjøpt det) står gateselgerne med store hauger granatepler ved siden av juicepressen sin. Så kan du selv bestemme hvor mange frøepler du vil kjøpe juice fra.

Jeg brukte et halvt granateple til min sommerlige, rosa lunsj.

Rosa lunsj

Dette trenger du til 1 romslig porsjon
1 banan
1/2 rødt eple
2 båter melon, her bruker jeg charentais – grønn utenpå og hvitt fruktkjøtt
1/2 granateple
1 1/2 dl tyrkisk yoghurt
flytende honning

Del opp frukten i passende terninger. Bland det i en skål slik at granateplefrøene og juicen blander seg godt inn og gjør alt rosa. Ha på en stor klatt med yoghurt og flytende honning på toppen!

Da er det bare å kose seg og spise seg god og mett samtidig som du kjenner at kroppen får input av massevis av godsaker!

Rosa lunsj

Rosa lunsj

Rosa lunsj

Rosa lunsj

Rosa lunsj

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon