Jordbær- og vannmelonsalat

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Jordbær- og vannmelonsalat

Jeg er så gammel at jeg vet hvordan det er å gå gjennom en hel sommer uten så mye som en liten bit vannmelon! Det gjorde jo forsåvidt ingenting, for jeg visste jo knapt at de fantes. Hadde nok sett dem på noen bilder, men aldri smakt. Husker at jeg syntes den var litt søt og nesten litt kvalmende de første gangene jeg smakte en liten skive. For mange skiver på en gang var det ikke snakk om på 80-tallet i Trøndelag. Var kjempedyre og eksotiske greier. Nå slurper jeg gjerne i meg et halvt kilo i slengen og er salig fornøyd.

For virkelig å understreke hvor gammel jeg er, kunne jeg nå også skrevet om alle sommerne jeg tilbrakte i jordbæråkeren, men det får jeg gjemme til en annen gang. Nå nøyer jeg meg med å si at de norske jordbærene er på plass! Til helt overkommelige priser. Og de er like gode som bestandig!!

jordbær og vannmelonsalat

Så del opp sommerens fristelser og bland dem i en bolle, folkens! Enklere og bedre enn dette blir det ikke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon