Rabarbrasuppe med krem

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Rabarbrasuppe med krem

Dette er barndomsminner i en stor suppetallerken! Fantastisk godt og ultralekkert.

Det er litt varierende hvor rød rabarbrastilkene er. Rabarbraplanten jeg hadde før, men som jeg greide å ta livet av, hadde veldig røde stengler, noe som gjorde at alt jeg lagde ble lekkert rødt. Rabarbraen jeg har nå, som vokser i et forrykende tempo, er grønnere i fargen. Smaken er fremdeles akkurat like god!

Rabarbrasuppe med krem

Dette trenger du til 4 personer
1 kg renskåret rabarbra
175 g sukker
3 dl fløte
1 ts vaniljesukker

Renskjær rabarbraen. På de tynne, fine stilkene, trenger du ikke å ta av skinnet før du deler dem opp i mindre biter. Ha rabrbrabitene i en kasserolle sammen med sukkeret og sett det på svak varme. Hvis du vil, kan du tilsette litt vann, men det har ikke jeg gjort her. La suppen småkoke til rabarbraen er mør. Prøvesmak og kjenn om suppa er sør nok.

Pisk en lett krem av fløten og vaniljesukkeret.

5 kommentarer til “Rabarbrasuppe med krem”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon