Tine inviterer til inspirasjonssamling på restaurant Strand hvor superkokk Tom Victor Gausdal disker opp, så bare for å friste får du se hva jeg spiste i dag før lunsj! Det er flinke Synøve Dreyer som har tatt alle bildene.

Helt greit å være matskribent når.....
Mette Sundsbø i Tine – i bresjen for inspirasjonssamlingen – sammen med Tom Victor Gausdal.

Helt greit å være matskribent når.....

Klare for å bli inspirert.

Helt greit å være matskribent når.....

Knekkebrød med Snøfrisk Pepper og plommer.

Helt greit å være matskribent når.....

Utrolig saftig og god toast med Biff Lindstrøm toppet med stivpisket seterrømme smakssatt med pepperrot.

Helt greit å være matskribent når.....

Salma-tartar med lime og crème fraîce og råkostsalat.

Helt greit å være matskribent når.....

Smørstekt brioche med chèvere frå Haukeli og en rødløkmarmelade. Deilig!

Helt greit å være matskribent når.....

Sjefskokken in action.

Helt greit å være matskribent når.....

Ajo Blanco med coppa-skinke. (Dette er en spansk suppe – en hvit utgave av den mer kjente gazpachoen.)

Helt greit å være matskribent når.....

Garganelli (pastarør) med kantareller, purre og crème fraîche.

Helt greit å være matskribent når.....

Pizzastenger med soltørket tomat.

Helt greit å være matskribent når.....

Cottage cheese-pai med kanel og honning.

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *