Helt greit å være matskribent når…..
Tine inviterer til inspirasjonssamling på restaurant Strand hvor superkokk Tom Victor Gausdal disker opp, så bare for å friste får du se hva jeg spiste i dag før lunsj! Det er flinke Synøve Dreyer som har tatt alle bildene.
Mette Sundsbø i Tine – i bresjen for inspirasjonssamlingen – sammen med Tom Victor Gausdal.
Klare for å bli inspirert.
Knekkebrød med Snøfrisk Pepper og plommer.
Utrolig saftig og god toast med Biff Lindstrøm toppet med stivpisket seterrømme smakssatt med pepperrot.
Salma-tartar med lime og crème fraîce og råkostsalat.
Smørstekt brioche med chèvere frå Haukeli og en rødløkmarmelade. Deilig!
Sjefskokken in action.
Ajo Blanco med coppa-skinke. (Dette er en spansk suppe – en hvit utgave av den mer kjente gazpachoen.)
Garganelli (pastarør) med kantareller, purre og crème fraîche.
Pizzastenger med soltørket tomat.
Cottage cheese-pai med kanel og honning.