Jeg har jo blitt eier av en juicemaskin, og lovte å komme tilbake med flere oppskrifter på god juice! Nå er det jo sånn at det meste av det du (forhåpentligvis) har liggende i kjøleskapet av frukt blir godt når det blir presset gjennom en maskin og kommer flytende ut i den andre enden. Min erfaring, så langt, er at litt sitron eller lime gjør seg veldig godt i de aller fleste juicene.

Her kommer oppskriften på en forfriskende og og eple- og kiwijuice med lime!

Dagens vitaminshot!

Eple- og kiwijuice med lime
2 kiwi
1/2 lime
3 epler

Skrell kiwiene og limen. Del alt i små nok båter til at du kan mose det i juiceren.

Dagens vitaminshot!      Dagens vitaminshot!

Jeg må bare ha med bilder fra moseprosessen, for jeg synes det er så morsomt å se hvordan både det gjenværende fruktkjøttet og juicen skifter farge etterhvert som man moser. Her er det ferdige resultatet.

 

Her kan du se oppskriften på juice med gulrot, ingefær, sitron og eple. 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *