Frozen strawberry daiquiri uten alkohol

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 5 minutter

Porsjoner: 2

Frozen strawberry daiquiri uten alkohol

Det er mulig det ikke er innafor å kalle det en frozen strawberry daiquiri når det ikke er rom i drinken, men jeg tar sjansen allikevel!

Dette er en herlig forfriskende sommerdrikk som kan serveres til både små og store! Jeg er veldig glad i alkoholfrie drinker og ser det som en selvfølge at man skal kunne servere akkurat like fine og smakfulle drinker til både de som vil ha med- og de som vil ha uten alkohol.

For litt siden hadde HellesKitchen og jeg et drinkekurs i samarbeid med Haugen-Gruppen og Rose’s hvor vi hadde en konkurranse i forkant der noen av våre lesere kunne vinne plass.

Vi lagde 6 drinker i løpet av kvelden – alle hvor vi brukte Rose’s selvfølgelig. Helle lagde 3 drinker med alkohol: Pineau med tonic og lime, Spritz-sangria (min favoritt med alkohol) og Bringebær-gimlet. Du finner oppskriftene hennes her!

Rose’s Lime får du kjøpt i daglivarebutikker rundt i hele landet. Rose’s Cane Sugar er ikke i like mange butikker, og om du ikke får tak i det, så la ikke det stoppe deg fra å lage denne drinken. Da koker du din egen sukkerlake: Kok opp 1 del vann og 2 deler sukker (for eksempel 1/2 dl vann og 1 dl sukker) og koker til sukkeret er oppløst. Avkjøl.

Kveldens drinkedamer!

Ingredienser

Frozen strawberry daiquiri
150 g frosne jordbær
4 cl roses cane sugar
4 cl roses lime
8 isbiter
0.5 limejuice
3 dl sprite
2 jordbær til pynt

Slik gjør du

Vil du ha den med alkohol, tilsetter du 8 cl hvit rom.

Ha de frosne jordbærene i en blender sammen med Rose’s cane sukkerlake, Rose’s lime, isbitene og litt av sitronbrusen. Kjør rundt til det blir som en slush. Ha i resten av sitronbrusen og bland det sammen. Hell over i et pent glass. Gjerne en champagneskål, som jeg bruker her.

Del jordbærene nesten gjennom og heng på glasset til pynt.

Det så ut som deltagerne koste seg!

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Haugen-Gruppen.

2 kommentarer til “Frozen strawberry daiquiri uten alkohol”

  1. Hei

    Nå har jeg lett meg i hjel etter den roses lime du har i her. Finner kun sugar cana på meny. Hvor får du tak i Roses lime?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon