Ukemeny for uke 41

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 41

Ny uke – nye muligheter for å lage gode middager hele uka! Her kommer mine middagsforslag for uka som kommer!
Nyt livet – nyt maten! God uke fra meg!

Mandag – Potetomelett

Mandag er bestandig en god dag for noe enkelt og godt til middag, og denne potetomeletten scorer fullt på begge deler. Her kan du gjerne bruke potetrester, om du har det liggende i kjøleskapet. Jeg bruker en liten stekepanne til omeletten. Den kan jeg både bruke på stekeplata og sette i stekeovnen etterpå. Har du ikke det, bruker du en ildfast form. Da freser du løken i en stekepanne først og heller alt i forma. Beregn litt lenger steketid i ovnen da.

Ukemeny for uke 41

 

Tirsdag – lysegrønn kyllinggryte

Jeg har en stor svakhet for middager som kan lages i så få kjeler som absolutt mulig. Da det blir både enklere å lage og definitivt kjappere oppvask etterpå. Denne kyllinggryta passer perfekt i dette bildet. I oppskriften skriver jeg at dette er en vårlig rett, men den passer akkurat like godt resten av året også. Bytt gjerne ut aspargesen med andre grønnsaker som er i sesong.

Ukemeny for uke 41

 

Onsdag – Stekte torskefileter med ovnsbakte grønnsaker og guacamole

Selv om du ikke er verdens beste planlegger, er det mulig å lage seg god middag midt i uka! Her tiner jeg torskefileter fra fryseren og får fiks ferdig middag på kort tid.

Ukemeny for uke 41

 

Torsdag – Lammeboller med pastaskruer i tomatsaus

Kjøttboller og pasta er en av middagsrettene som alltid går hjem. Det er aldri en dag som ikke passer for en kjøttbolle eller to. Ettersom det er lammesesong, lager jeg kjøttbollene av lammedeig. Du kan selvfølgelig bruke vanlig kjøttdeig eller karbonadedeig i steden for.

Ukemeny for uke 41

 

Fredag – Fete blåskjell med chili

Jeg synes blåskjell er ordentlig snacksemat. Det er noe med denne klininga med å åpne skjellene og slurpinga med å få dem i seg som tiltaler meg riktig så mye. Du blir rett og slett i godt humør av å spise blåskjell!

Ukemeny for uke 41

 

Lørdag – pastasalat med confit av kylling

Luksustilskuddet i salaten er kyllingconfit. Stangekylling lager ferdig kylling- og andeconfit som du får kjøpt i Ultra, Meny og andre dagligvarebutikker med stort vareutvalg. Og den confiten er god! Du føler deg høyt hevet over det virkelige liv når du kan rive av store biter av et ultramørt og like ultrasaftig kyllinglår.

Ukemeny for uke 41

 

Søndag – Fylt svinefilet med tomat- og kikertsaus

Her fyller jeg en svinefilet med mozzarella og spinat og så lager jeg en duftende saus av tomat og kikerter til. Skikkelig deilig søndagsmiddag!

Ukemeny for uke 41

 

Søndagssnadder – loff med tørket frukt og nøtter

Kjapt og superdeilig brød med tørket frukt og massevis av nøtter i.

Ukemeny for uke 41

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon