Værmeldingen for den kommende uka her i Østfold er så bra at jeg kjenner at trangen til å spise grønnere og lettere. Det er ikke de varmende grytene som frister mest akkurat nå. Og det er jo akkurat det som er så deilig med årstider! Jeg vet at det ikke er full vår alle steder i landet ennå, men den kommer! Heldigvis!

Jeg ønsker deg en riktig god uke! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 14

 

Mandag 31. mars – Stekt torsk med grønnsaker og guacamole

Alle grønnsakene kan du putte i langpanna og fisken steker du på noen minutter i stekepanna. Guacamolen er prikken over i’en.

Ukemeny for uke 14

 

Tirsdag 1. april – Thaisuppe med kylling

Vil du at middagslagingen skal gå ekstra fort, kan du bruke ferdiggrillet kylling i denne thaisuppa. Hvis ikke bruker du kyllingfileter eller kyllingrester som du måtte ha i kjøleskapet eller fryseren.

Ukemeny for uke 14

 

Onsdag 2. april – Fiskeburger

Lag fiskekakene selv eller kjøp dem ferdig. Burger er godt samme hva.

Ukemeny for uke 14

 

Torsdag 3. april – Kjapp hverdagspasta

Denne middagen lager du på like kort tid som det tar å koke pastaen!

Ukemeny for uke 14

 

Fredag 4. april – Lysegrønn kyllinggryte

Elsker fargene og smakene i denne gryta. Lettvint å lage, veldig god å spise!

Ukemeny for uke 14

 

Lørdag 5. april – Fylt skinkebiff med pasta og bønnesalat

Fyll opp skinkebiffen med mozzarella og soltørkede tomater! Det blir skikkelig godt.

Ukemeny for uke 14

 

Søndag 6. april – Aspargesterte med pinjekjerner og fetaost

Dette er hva jeg kaller skikkelig snaddermat! Lekkert er det å se på også!

Ukemeny for uke 14

 

Ukas dessert – Ostekake med nugatti

Ja, den er god! Skikkelig god også. Det er bare å prøve!

Ukemeny for uke 14

 

Ukas gode gjærbakst – Saftige skinkeboller

Har du unger i nærheten, så få dem med deg og bak et aldri så lite lass av disse skinkebollene!

Ukemeny for uke 14

En ritkig god uke til deg!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *