Saftige kaker til helga

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Saftige kaker til helga

Har du lyst på en god kakebit eller to i løpet av helga? Ja, se da er du sikkert mottakelig for disse oppskriftene jeg har hentet fram fra innlegg jeg har skrevet tidligere. Disse tre saftige og deilige kakene fortjener å komme fram i lyset igjen!

God helg til deg! Og husk, nyt maten og nyt livet!

Mørk sjokoladekake med rødvin

Dette er en skikkelig mørk, saftig og god sjokoladekake som er helt perfekt for den sjokoladeglade. Oppskriften er enkel å følge og resultatet blir bestandig vellykket! Kanskje dette blir kaken din i helga?

Saftige kaker til helga

 

Krydderkake i langpanne

Denne krydderkaken fra min svigerinne er fantastisk kjapp å lage og er bestandig en sikker vinner hos både barn og voksne. Den er suveren å ha med i alle sammenhenger hvor en langpanne er påkrevd. Den egner seg også godt til å fryse, om ikke hele kaken går med på en gang.

Saftige kaker til helga

 

Nøttebunn med pisket krem og hermetiske pærer

Fikk du servert hermetiske pærer til dessert på søndagene i din barndom? Det gjorde jeg. Nå spiser jeg det alt for sjelden! Her kan du bruke pærene på en nøttebunn sammen med pisket krem og litt god reven sjokolade.

Saftige kaker til helga

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon