Generalprøve
I går hadde vi generalprøve til finalen i Det Norske Måltid, på Skaslien Gjestegiveri, hvor Stian kokk jobber. Til helga braker det løs i Stavanger, så da gjelder det å være samkjørte før den store dagen. I går kom 13 matglade mennesker for å prøvesmake seg gjennom menyen vår.
Vi har 4 produkter vi skal lage mat med: vellakret rakfisk fra Nordaker gård, havrerot fra Roy Hasle, G35 Gudbrandsdalsost og Santa Kristina spekeskinke.
Laget Østpå, Stian Bergerud, Fru Timian og Stian Solhaug Stor-Re går gjennom oppskriftene til Stian kokk vi vi setter igang.
Jeg skreller store mengder med havrerot fra Roy Hasle. Veldig god!
Stian skjærer opp store mengder med rakfisk til forretten.
Hovedretten legges opp. Mange hender i aksjon.
God stemning. Blir veldig fint og veldig godt! (Kan ikke vise bilder av de ferdige rettene ennå. Det får vi holde hemmelig frem til neste helg!)