I går var jeg så heldig at jeg fikk holde  foredrag for 220 barnehageansatte. Det var Private Barnehagers Landsforbund som arrangerte dagskonferansen «Matglade barn i barnehagen», og jeg snakket om frokosten. Om hvor viktig det er for både små og store å få i seg en god frokost hver dag og ikke minst hvor godt vi har av å sette oss ned, tenne lys og kose oss med maten.

Super frokost med 220 barnehageansatte

Bak meg på veggen ser du bilde av en ultralettvint havregrøt som ikke trenger å koke. Du bare blander sammen havregryn og eplejuice og lar det stå i noen timer. Her er det litt yoghurt, revet gulrot og nøtter på toppen.

Super frokost med 220 barnehageansatte

Etter foredraget mitt var det pause, og da hadde konferansesenteret lagd både havregrøten og frokostblandingen til pausemat. Morsomt med så lang kø! Oppskriften på både havregrøten og frokostblandingen kommer. Inntil det, kan du jo prøve denne frokostblandingen. Den er litt mer sukra enn barnehageversjonen.

Bildene er tatt av Kari Vold Jensen i PBL

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

 1. Hei

  Takk for et inspirerende foredrag. Jeg har hatt havregrøt til frokost i to dager nå. Mmmm.. smakte godt 🙂

  Du har en flott blogg som jeg skal følge 🙂

  God helg! 🙂

 2. Så bra, Cecilie! Og tusen takk for de hyggelige ordene.
  Det var veldig morsomt å være der og jeg synes det er veldig bra at PBL setter det på dagsorden på denne måten.
  Riktig god helg til deg også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *