Smalhans

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Smalhans

På St. Hanshaugen i Oslo åpnet restauranten Smalhans for ikke så fryktelig lenge siden. Jeg prøvde ut lunsjen der i forrige uke. Kult sted. Jeg føler jeg spiste for lite, og så for lite på menyen til at jeg kan skrive noen anmeldelse av stedet, så jeg bare sender ut en aldri så liten stemningsrapport.

Jeg hadde lunsjavtale klokka 12, og når jeg dukket opp 2 minutter på, var jeg den eneste gjesten. Det ble imidlertid halvfult av lunsjgjester mens vi satt der. God stemning og hyggelig dame bak disken.

Smalhans

Det er rustikk og moderne, godt blandet. På dagtid bestiller du og betaler i disken. På kvelden kommer servitørene rundt for å ta opp bestillingene.

Smalhans

Jeg bestilte omelett med brød og aïoli. Brødet og aïolien kom på bordet riktig så raskt og begge deler smakte hjemmelagd og godt.

Smalhans

Enkel og god omelett med potet og bacon. Som det baconelskede mennesket jeg er, skulle jeg gjerne hatt litt mer bacon i. Jeg likte godt at omeletten ble servert i den lille stekepanna som den ble stekt i. Den ble servert med en enkel salat ved siden av.

Smalhans

Mitt lunsjfølge bestilte langstekt svinekjøtt servert i hamburgerbrød, med tomatsaus og coleslaw til. Hun var fornøyd, og hun er et skikkelig matmenneske, så da får vi tro henne på hennes ord.

Ett kommentar til “Smalhans”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon