Smushi!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Smushi!

Nei da, det er ikke skrivefeil! Det er ikke sushi jeg prøver å skrive. Jeg har nemlig vært Royal Copenhagens cafe og spist deres særdeles eminente smushies (ikke helt sikker på om det er sånn det skrives i flertall, men satser på det). Smushi er rett og slett ultralekre smørbrød.

Smushi!

Cafeen ligger på Høybrosplass (husk bare; Tre Små Kinesere på…..) i Strøget. Absolutt verdt et besøk.

Smushi!

De er stolte av designet sitt i København. Var ikke disse søte?

Smushi!

Før vi spiste lunsj, var vi i butikken til Royal Copenhagen. Så mye lekkert. Vi snakker håndmalt porselen. Kanskje du finner en dame innerst i lokalet som sitter og maler på porselenet du også. Jeg kunne gjerne tenkt meg et blandet servise herifra.

Smushi!

Jeg rakk meg en kjapp tur innom Torvhallene også. To fulle haller av alskens godsaker.

Smushi!

Jeg må vise et bilde fra hallen/restauranten på hotellet vi bodde på, Skt. Petri.

Smushi!

5 kommentarer til “Smushi!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon