Grillspyd med pølser og mais
Jeg er særdeles svak for deilig mat som er enkel å tilberede. Hvem er vel ikke det? Har man gode råvarer er det nemlig ikke mye som skal til for å lage god mat. Så enkelt og så greit (og innimellom så vanskelig) er det.
Det er definitivt ikke mye fiksfakseri som skal til for å lage disse grillspydene. Noen pølser og noen maiskolber er alt du trenger. Del det opp i mindre biter og træ bitene på spyd.
Dette trenger du for å lage 4 grillspyd med pølser og mais
4 maiskolber, gjerne ferske hvis du får tak i det
16 små pølser eller 8 grillpølser delt i 2
1 ss olje
salt
Del hver maiskolbe i 5 skiver og træ dem på grillspydene sammen med pølsene. Pensle maiskolbene med oljen og dryss over salt. Legg grillspydene over en medium varm grill og grill til pølsene er gjennomstekte og maisen har fått gyllenbrune flekker hist og her.
Server gjerne spydene sammen med en god grønnsalat, kyllingspyd med sitron og thaimarinerte scampi.
En riktig god dag til deg!
Hei.Hvor har du gjort av bolleoppskriften din?Finner den ikke!
Jeg sendte deg en link på FB nå, Linda. Du finner den hvis du skriver “hveteboller” i søkefeltet 🙂