Bamsrudlåven i Mysen

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Bamsrudlåven i Mysen

Ikke mange milene fra Rakkestad, hvor jeg bor, driver familien Klufterud Bamsrudlåven. Det er kurs- og selskapslokaler. Når jeg i sommer fikk nyss om at de også har startet med egen isproduksjon skjønte jeg at det var på tide å ta seg en tur på besøk. Det er jo ikke så mange isprodusenter rundt meg akkurat.

Bamsrudlåven i Mysen

Eva, Elin og Rune Klufterud! Det er Elin som er i bresjen for isproduksjonen. Ettersom de er eggprodusenter, sier det seg selv at det er mye eggeplommer i isen deres. Melka som brukes er fra den nærmeste gården, så her snakker vi om skikkelig kortreiste råvarer.

Bamsrudlåven i Mysen

De har 4 varianter av isen: vanilje, krokan, jordbær og kaffe & kakao (den minte mye om tiramisu i smaken). Jeg synes alle isene var kjempegode. Kaffe- og kakaoisen var kanskje den jeg falt aller mest for.

Isen er å få kjøpt i noen butikker rundt om på Østlandet foreløpig. Jeg så den i Mathallen i Oslo senest i går. Går alt etter planen, vil vi nok kunne finne dem i et større utvalg butikker før issesongen starter for fullt neste år.

Jeg gleder meg til å følge med på fortsettelsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon