Lindahls er ny annonsør hos Fru Timian!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Lindahls er ny annonsør hos Fru Timian!

Jeg er kjempeglad for å kunne skrive at Lindahls (som lager supergode yoghurter) og Fru Timian har inngått et samarbeid for det kommende året. Du ser det ved at de har en annonse på venstre side av bloggen min og at jeg med jevne og ujevne mellomrom kommer til å legge ut oppskrifter på god mat hvor jeg bruker ett av Lindahls produkter.

Jeg har allerede lagt ut én oppskrift, nemlig denne gresskarsuppa. I denne bruker jeg russisk yoghurt som er en tykkere og fetere yoghurttype enn de vanlige, og som tåler å bli kokt.

Lindahls er ny annonsør hos Fru Timian!

Her er utvalget fra Lindahls! Jeg er veldig glad for at flere av disse typene nå er å få kjøpt i mine lokale dagligvarebutikker også. Ikke alle, da, men jeg håper at flere kommer etterhvert. De er supergode! Og det mente jeg før de ble annonsør hos meg også, bare så det er sagt!

Den russiske yoghurten er et nytt bekjentskap for meg, og jeg likte den godt. Den passer fint til supper, sauser og gryter ettersom den ikke sprekker når den varmes opp og kokes.

Både vanilje- og jordbæryoghurten er kraftige, tykke, søte og deilige yoghurter. De er, i tillegg til å spise akkurat som de er, perfekte å bruke i desserter.

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et betalt samarbeid jeg har med Lindahls

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon