Godt å spise i Aarhus

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Godt å spise i Aarhus

Jeg har vært på en aldri så liten bespisningstur til Aarhus i Danmark. Og det kan jeg slå fast med en gang: Jeg kom hjem skikkelig mett! Her er det mye god mat å by på.

Første matstopp var Emmery’s, som er en 100 % økologisk bakerikjede – de har bakeriutsalg i Aarhus og København.

Godt å spise i Aarhus

Jeg likte veldig godt det faktum at du får med et søtt, lite stykke veldig god brownie når du bestiller en kopp te eller kaffe. Jeg så at også de som kom og kjøpte «kaffe to go» fikk med seg brownien. Tenker at den ideen kan gjerne noen gode, norske bakeri ta med seg også!

Godt å spise i Aarhus

Kult miljø.

På kvelden spiste vi på Nordisk Spisehus. De har en ganske så morsom måte å lage menyene sine på. De tar rett og slett oppskrifter fra ulike Michelinstjernerestauranter og setter sammen sine egne tema under fanen: Michelinopplevelser fra hele verden. Nå for tiden er temaet Oslo & Stockholm – hvor inspirasjonen og oppskriftene er hentet frestauranter i Oslo og Stockholm som har de ettertraktede stjernene.

Godt å spise i Aarhus

Vi spiste breiflabb med grønt og persille fra Ylajali og oksestek med kål og jordskokk fra Oaxen Krog. Lekkert anrettet og massevis av gode smaker. Jeg synes spesielt breiflabben var supergod og skulle gjerne spis mer av den.

Godt å spise i Aarhus

For hver gang de skifter tema på menyene sine, bytter de også ut bildene på veggene. Tidligere i år har de hatt Tokyo & Barcelona, Paris møter New York, En hyllest til Michelin samt en meny de kalte Stjernedryss fra Matadors tid.

Godt å spise i Aarhus Godt å spise i Aarhus

Godt å spise i Aarhus

Det er jo litt moro å se hvordan trendene skifter. Nå er det traktekaffe som gjelder igjen!

Det kommer enda et blogginnlegg fra turen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon