Nytt stort samarbeid med Electrolux

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Nytt stort samarbeid med Electrolux

Det gleder meg storartet å kunne dele med dere at jeg har inngått et stort samarbeid med Electrolux for dette året! Dette er et samarbeid jeg gleder meg veldig til!

Da jeg flyttet inn i mitt nye matverksted i fjor sommer, ble det utstyrt med nye hvitevarer fra, nettopp, Electrolux, og det var da tankene om et samarbeid dukket opp også.

I løpet av året kommer jeg til å være med ut på ulike aktiviteter i butikker som selger Electrolux-produkter og andre arrangement som Electrolux har. Jeg kommer også til å vise fram mange av de fine produktene de har i ulike blogginnlegg. Det kan nok være at det også kommer noen konkurranser her på bloggen hvor du som leser kan vinne Electrolux-produkter. Så her er det bare å følge med!

Som du kan se øverst på bloggsiden, kommer Electrolux også til å annonsere på sidene mine. De har også et stort samarbeid med kokkelandslaget (derav bildet her på toppen). Så da er det liksom meg og kokkelandslaget. Helt kurant det!

Nytt stort samarbeid med Electrolux

Stay tuned!

4 kommentarer til “Nytt stort samarbeid med Electrolux”

  1. Så flott, Marit! Det skal bli spennende å følge med på matlagingen din framover – spesielt med dampovnen fra Electrolux. Vi har sett oss ut denne til vårt nye kjøkken. Nå ser jeg fram til flere dampende, gode oppskrifter fra deg 😉

  2. Spennende tider for dere, Kari-Marte!
    Det som er veldig fint med denne stekeovnen er jo at du kan lage mye på én gang. Og det er lett å få et sagrig og godt resultat. God helg til dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon