Buer er på banen

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Buer er på banen

Jeg har fått meg en ny annonsør og samarbeidspartner på bloggen!

Det kommende året skal Buer lomper og Fru Timian ha et samarbeid med både annonsering, blogginnlegg og litt annet morsomt småplukk. Jeg gleder meg stort. Det er spesielt to grunner for at jeg synes dette samarbeidet er stas. For det første har Buer veldig gode produkter og vi i familien var store Buerlomperforbrukere før dette samarbeidet kom i stand også. Buer er de eneste lompeprodusentene som steker lompene sine på begge sider. Det gir en ekstra god smak!

For det andre er det veldig moro å samarbeide med et så bra firma som ligger her i Indre-Østfold. Jeg synes det er ekstra stas å få være med å løfte frem av det bra som finnes rundt der jeg bor.

Til alle dere som ikke bor i Indre-Østfold, må jeg skynde meg å legge til at Buer leverer til store deler av landet.

Allerede i morgen kommer det en oppskrift på bloggen med de nye, ferske tacolefsene fra Buer, så følg med!

Buer er på banen

Her er lefse- og lompeutvalget til Buer. 

 

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid Fru Timian har med Buer. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon