Lyst til å reise til Gotland!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Lyst til å reise til Gotland!

Som matskribent er jeg så utrolig heldig å få reise til mange ulike steder for å spise deilig mat og oppleve livet på det stedet jeg er! Og det er jo et utrolig privilegium å få reise på denne måten!

Nå har jeg blitt utfordret av det Visit Sweden om å lage et blogginnlegg om Gotland og alt det gode Gotland har å by på. Nå har jeg enda tilgode å ha vært der (hint, hint til Visit Sweden!!), så dette blogginnlegget er basert på informasjon fra svenskene selv.

Under her kan du se en reklamefilm fra Visit Sverige som gir deg litt av stemningen fra Gotland!

Litt om Gotland vet jeg da fra før, jeg har jo tross alt lest flere av Mari Jungstedts krimromaner fra øya. Nå er det forhåpentligvis ikke fullt så mye kriminalitet der i virkeligheten. Heller utkledde riddere og sauebønder som pynter lammene sine med fine hårspenner, skal vi tro reklamen.

Lyst til å reise til Gotland!

En av grunnene til at jeg veldig gjerne kunne tenkt meg en tur til Gotland, er at den store øya er kåret til Årets Mathovedstad i Sverige nå i 2013, og sånt noe må jo en matskribent like. I begrunnelsen av seieren står det at Gotland ER mat og at øya har et fantastisk høyt antall med gode kroer, restauranter og og gårdsbutikker i tillegg til en blomstrende jordbruksnæring. Det synes jeg høres aldeles strålende ut!

Vakker er øya også!

Lyst til å reise til Gotland!

Kanskje Gotland er et godt ferievalg for deg som ennå har et ferievalg til gode denne sommeren?

Alle bilder er lastet ned fra Visit Swedens hjemmesider. 
Dette er et betalt blogginnlegg fra Visit Sweden.  

2 kommentarer til “Lyst til å reise til Gotland!”

  1. Gotland er helt fantastisk. Fantastisk natur, hyggelige mennesker og god mat. Kan anbefale å reise dit i uke 32 da er det Medeltidsvekan og mye liv og røre.
    Krusmyntegården er også verdt et besøk.
    Gotland har mye for alle i alle aldre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon